Publicerad 2011-12-08 09:30:25 i Extensions,

Gårdagen, och extensions på Moa.



(Igår så kom Moa hit ända från Vaxholm för att sätta i sina extensions!, så kul att träffa någon som följt mig och Wilja i snart två år!♥)

Vi va lite osäkra på färgen på håret! Men hon ville sätta i det ändå. Och de blev faktiskt bra! Ännu bättre i verkligheten, blixten förstörde lite. Men vi gjorde en ordentlig uppklippning då hon hade en väldigt rak frisyr innan! Som ni ser skedde de inte så massvis på längden! Utan hon fick de tjockare, och lite längre framtill. Hon blev iallafall nöjd, och hade en trevlig kväll :D

Gårdagen vill jag helst bara skippa, idag är det sol och ska inte ens tänka på gårdagen! Var allmänt deppig & ledsen, helt enkelt en sugig dag. Gjorde ingenting, förutom sov bort hela förmiddagen dum som jag va, sen blev de bara lugna puckar fram tills 18 då Moa kom! Vi blev klara kring 20, och Wilja kom hem efter att ha varit med linus hemma hos 'fammo & faffa' :) Hon slockna på två röda, och vi kollade på lite tv.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-08 09:41:03

Hej ! Först vill jag bara säga att din blogg är sådär myyyysig:)

En av mina favoritbloggar. Sen tänkte jag fråga

Lite angående löshårsinsättning, hur mycket

Kostar det och har du löshår själv som du väljer ut

Eller köper man med det själv?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela