Publicerad 2011-12-02 23:42:53 i Bara Patricia,

Alltid vid din sida, oavsett vad.




Idag så har det varit hemskt!
Att se sitt hjärta ha så ont, att man inte vet vad de är.. När man väl sätts inför dessa prövningar så inser man hur mycket man älskar en person! Vad skulle jag ta mig till om det hände nånting? Som ni vet så har hjärtat haft feber och varit dålig, och idag så blev de outhärdligt! Så akut satte vi oss och åkte in. In på bår, elektroder hela kittet.

Nu är vi hemma, och jag är helt utmattad! Kan inte ens tänka mig hur de är för mitt hjärta.. Vill inte gå in på vad de är, eller vad de handlar om! Vill bara se dig må bra, vill aldrig mer se dig må såhär utan att kunna göra nånting åt det! ♥ och stort tack till min fantastiska svärmor! Linus kan skatta sig lycklig över att ha dig, och jag likaså.

Nu sover hjärtat och jag sitter här och tankarna bara går! Wilja har åkt till sin Pappa, nu blir det att vila hela helgen och hoppas att kramper inte kommer tillbaka. Du är mitt allt, det hoppas jag att du förstår.

Nu hoppas jag att vi slipper mer sjukhusbesök! de räcker, två helger i rad.. vad kommer hända nu? :/

Postat av: REBECCA

Publicerad 2011-12-02 23:59:53

oj, låter obehagligt!

hoppas att han repar sig!

Postat av: Lisa

Publicerad 2011-12-03 01:42:49

Usch!! :( Hoppas att han mår bättre snart!! Alltid sjukt läskigt med sjukhus och sånt. Hoppas att det inte va nått allvarligt! Och hoppas att du mår mkt bättre nu (fysiskt)!! :)

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-12-03 12:07:17

Fy, hoppas det inte va något allvarligt :( Krya på Linus!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela