Publicerad 2011-08-05 00:35:31 i En annan del av Stockholm!,

Sitter i bilen påväg hem från Uppsala.. So...


Sitter i bilen påväg hem från Uppsala.. Som ni förstår så är allting under kontroll. Men jag va fullständigt vettskrämd en stund :/ mammas lilla troll stoppa fingrarna i el-uttaget och skrek som en stucken gris! Va otröstlig i ca 15, och hon gråter inte så om det inte gör ont. Sen blev hon förmodligen vettskrämd att de kom en liten stöt! Men ringde sjukvårdsupplysningen, och dom bad oss att åka in även om hon inte skulle ha visat några symptom. På såhär små så kan de sitta invändigt och inte utåt! Så kasta oss i bilen och åkte mot barnakuten! Väl framme så väntade dom redan in oss, satte på henne elektroder för att kolla EKGn och allt annat, sen inväntade vi läkaren. Men allting såg bra ut! Ett förbannat mirakel.. De krävs så LITE för att det ska gå så illa :( hjärtat sover här i stolen och jag bara kollar på henne.. Jag älskar dig så!

Postat av: Emeli

Publicerad 2011-08-05 08:46:09

Vad skönt att det gick bra!

Postat av: Linda - Mamma till Joline

Publicerad 2011-08-05 09:11:25

Oj, vad var det för konstigt eluttag som gav en stöt så lätt? Det brukar ju vara om man stoppar in något som leder ström, som en metallpinne.. Kolla upp eluttagen!



Skönt att allt gick bra!

Postat av: cassandra, mamma till josefin och lexus ♥

Publicerad 2011-08-05 09:21:52

Pluttan, så hemskt. va skönt att de gick bra! Så hemskt att olykor händer så lätt!



de var jätte skönt att komma bort lite :)

förstår, går de bra för er? :)



de blir de säert, ni är jätte duktiga :) kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela