Publicerad 2011-08-27 21:22:06 i De bästa av Bålsta! <3,

- Wilja & hennes vagn.




Har varit d å l i g t med uppdatering idag!
Men jag har varit så förbaskat trött, och lekt med Wilja så mkt jag bara kunnat eftersom hon ska vara borta i två nätter från mig! Så passa på att njuta <3 Åkte till stan för att träffa S, men fick vänta två timmar längre än vad vi hade räknat med. Så Linus och alla väntade på mig i Kista! Skulle äta middag och bowla.. Men dom planerna fick ställas in! :/ kom hem precis nyss iallafall.
Kändes sådär att lämna henne! Har blivit alldeles för mammig.. Men hon kommer ha de bra! :)

För övrigt så hittade jag W sittandes i vagnen igår :D hon hade klättrat upp med nappen i munnen, boken i handen och filten kring sig. Söta unge! Detta har hon då ALDRIG gjort tidigare! aldrig haft napp, aldrig använt snutt. ALDRIG setat i vagnen frivilligt! Men nu så.. Börjar komma fram en helt annan tjej, en mysig liten flicka som kryper upp i soffan för att pussas och kramas!

Kom inte nu med kommentarer som: idiot som börjar med napp nu.
För det är jag medveten om, de kanske inte är de smartaste! Men vill att hon ska ha någon slags trygghet när hon sover, ännu så kan hon inte suga på nappen! utan leker med den, och har den bara i munnen. Men för mig känns de bra! för henne också säkert. Hon somnar nu utan problem!
Natten gick TOPPEN! Hon vakna ett par gånger, men inge gråt alls! Utan vred på sig, vände sig om somna om.

Linus har ju fått henne och somna nu på kvällarna! Hela han lyser av lycka, ÄNTLIGEN är de inte bara jag som duger! Linus har även fått ta del av en stor och mysig sak. Att hon kryper upp hos honom i soffan med filten när hon är trött lixom. Känns hur bra som helst!

Nu blir de att skruva ikea-möbler och äta chirre! Poseidon på tv också. Aldrig sett! - kan va bra,

 

Postat av: Josefin - Melwins mamma

Publicerad 2011-08-27 22:05:40

Tycker du ska försöka glömma alla negativa kommentarer, för ja håller med dig. Har hon ammat så länge så har hon ju fortfarande något form av sugbehov och då är ju nappen ganska bra.. Melwin tog knappt napp förens han var sex månader. Och då ifårasatte folk mig varför jag ens började med napp då de ansåg han var "stor" men för mig var de självklart för var han ledsen så tröstade nappen, och innan nappen fanns var de skrikfest..



Måste kännas skönt att hon tyr sig till linus, han har ju så stor del av familjen nu. :)

Postat av: Therese

Publicerad 2011-08-27 22:21:34

Åh var har du köpt filten?

Postat av: Cassandra, mamma till Josefin och Lexus

Publicerad 2011-08-27 23:47:11

Josefin började med napp när hon var 2 år och 4 mån, eftersom Lexus hade napp skulle hon med ha de och nu är hon fast men vi försöker få bort den mer och mer! :) just nu har hon faktist bara den när hon sover hemma för natten :) aldrig på vilan på dagis :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela