Publicerad 2011-08-05 09:36:40 i De bästa av Bålsta! <3,

- Sovmorgon!


Mina hjärtan har sovmorgon och här sitter jag med min frukost! skivat upp 4 skivor med melon, en smörgås och en kopp té! <3 Nu vill jag fan att de ska vara svalare ute. Té är rätt varmt nu! ;)
Dom sussar fortfarande för fullt. Blev en sen kväll igår för oss, och lite oroligt. Men vi märkte på en gång att det aldrig var panik med Wilja! Men blev oroligare efter vi fick prata med sjukvårdsupplysningen.. :/ att ett barn kan leka precis som ingenting! Men invändigt kämpar den lilla kroppen mot stöten. DET va inge roligt att höra!

Ni som har undrat VAD som hände, vet ju att vi renoverar. Och att jag och Wilja inte är i lägenheten, utan att vi varit ute och målat hos Linus föräldrar! Men igår va vi tvunga att springa upp en snabbis, för att hjälpa till och bära ner en sak. Två sekunder tog de, sen hade Wilja stoppat handen i eluttaget medans hon skulle resa sig upp från golvet, och vi har plockat dän skydden eftersom vi målar. Därav kom stöten!

Efter en liten stund lekte hon precis som vanligt, och jag ringde. Bums & panik blev de in i bilen! Och Wilja förstod ingenting, mitt i natten slet jag upp henne och åkte! Kände mig så elak :( men hon sov både dit & hem.
Men allt va så bra så! <3

Nu blir de mysfrukost till dom när dom vaknar, sen blir de en trip förbi Ikea i barkarby :) strosa omkring och äta KÖTTBULLAR MED MOS! :D

Postat av: Lilla familjen

Publicerad 2011-08-10 13:52:11

Så fin bild (:

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela