Publicerad 2011-08-24 16:36:05 i En annan del av Stockholm!,

- PISS HELVETE SKIT PENGAR!


Förlåt! men idag skänker jag bort Wilja för en billig slant, bud någon?!
Hon matvägrar.
Hon har matvägrat i flera dagar! ett par skedar, sen slår hon mig. Allt hon vill äta är: Glass.... Glass och kakor! Och jag tänker fasiken inte låta henne äta skiten om hon inte äter mat. As jobbigt det här! Har testat med allt allt allt tänkbart och allt hon älskar! Ush. Tips?

Sen har hon hittat min internetdosa som (är kanske mitt fel) men som legat i lådan vid nattduksbordet! Slagit fel pinkod, och nu är den BLOCKERAD! Vilket betyder: Jag kan inte röra mina pengar, och jag kan inte föra över heller. Jag kan inte TA UT mina pengar eftersom jag inte har någon kort, för de är Borta från en dag till den andra!

Summasumarum. Jag har inget bankomatkort, jag har ingen internetdosa! Jag kan inte ens föra över till Linus konto.
OCH JAG HAR INGET JÄVLA LEGG så jag kan inte plocka ut pengar på banken! Jag tar LIVET av mig.

Kan dom inte bara ta och skicka ut mitt personbevis NU så jag kan skaffa nytt legg.
Fan alltså! Hur göra, blir tokig :(
Att föra över till Linus var lixom det jag kunde göra! Men icke. :/

Postat av: Em

Publicerad 2011-08-24 17:08:34

Du har inte en bank så att du kan ringa och få utnyttja någon tjänst som "bank på telefon"? Det har jag och det är himla smidigt när man är på vift någonstans då en telefon är allt man behöver. Diggar din blogg, precis som den är!

Postat av: Emma

Publicerad 2011-08-24 17:09:46

Testa (om du inte redan gjort) fruktsmootie, pannkakor eller melon. Hon kanske håller på att få tänder och får ont när hon äter annat än glass? Hugo har haft sånna perioder också, väldigt jobbigt :/

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-24 18:01:33

Postat av: a

Publicerad 2011-08-24 18:01:55

Har du inget pass?

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-24 18:32:32

Du får ju gå/ringa direkt till din bank ang dosan. Har du inget pass??? Eller ett gammalt pass? Du kan gå upp på skattemyndigheten och få ett personbevis på stört.

Sen ett tips ang matvägran.

Nästan ALLA barn gör så någon/några perioder i livet. Barn svälter INTE ihjäl.

Ge/ställ fram dricka, ställ sedan fram macka, yoyghurt eller köttbullar eller vad som helst som hon normalt kan o vill äta. Lovar att hon kommer att gå dit o "nalla" av det som står framme när hon är tillräckligt hungrig och hon inte tror att du ser. Som sagt dom svälter inte ihjäl:) Ju mer du försöker, desto mer kommer hon matvägra.

Postat av: fia

Publicerad 2011-08-24 18:34:44

Glömde skriva i mitt tidigare inlägg att verkar vara en jättfin mamma:)))

Postat av: Sofie- mamma till två prinsar

Publicerad 2011-08-24 19:43:13

Ett tips gå och fixa legg på polisen då behöver du bara ha en person som styrker att du är du! Min sambo följde med mig och styrkte att jag var jag :) då slipper du vänta på personbeviset :) ett litet tips :)

Postat av: Sofie

Publicerad 2011-08-24 19:45:12

Haha, det där känner jag igen! Min lillebror på 2 år vägrar äta nåt annat än smörgåsar, kakor och glass! Och han vill bara dricka saft. Får han inte nåt av det här blir han GALEN! Han lägger sig bara och skriker.. (y) han har slagit mig (och de andra i familjen) när han inte fått som han velat.. Det är nog åldern tyvärr. :( tur att de är söta iaf ;) ville bara att du skulle veta att du inte är ensam! Älskar din blogg, läser den varje dag!!!

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-08-24 19:54:53

Hej!

Jag förstår precis hur det är när barnen inte äter utan bara vill ha annat. Så är Alexander fortfarande... Han äter knappt frukost men vräker i sig lunch på dagis och sen äter han knappt middag men gnäller om något att äta när han ska sova...

Suck!



Men men... man måste försöka njuta för snart är dom stora :)



Kramen!

Postat av: Jossan

Publicerad 2011-08-24 20:43:06

Hej Patricia! Jag önskar mer "magbilder" =) Sköt om dig!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-24 20:43:58

Åh, min dotter matvägrar hela tiden. Hon är ett år, och har hållit på så här till och från sen hon var typ 9 månader. Hon vägrar mat i typ 3 veckor, för att sen äta som en häst i typ 3 veckor och sen börjar det om. Hon dricker välling på kvällen så hon får ändå i sig näringen som behövs. Gillar Wilja välling? Mitt bvc sa att man kan inte göra något när de är så här små heller. Går ju inte att resonera med dom än. Ge inga sötsaker, och erbjud mat samma tider som vanligt. Till slut släpper det. Jag lovar att hon inte kommer svälta eller bli sjuk, alla barn gör så här någon gång :)

Postat av: Maria - Cevins mamma

Publicerad 2011-08-24 20:56:55

skulle gått fortare om du gick till skattemyndigheten och tog ut ett och gick till polisen efteråt. :P

Postat av: Madde

Publicerad 2011-08-24 21:14:40

Du vet väl att du kan gå direkt till skv o ta ut ett personbevis o även göra ditt leg där? 400 riksdaler kostar det!

Har hänt mig också det där, SÅ störigt, du får ringa banken o be de skicka dig en puk kod lr va det kallas.

Postat av: Linda Mark

Publicerad 2011-08-25 00:48:59

vad är det för bank du har? :/ när ansökte du om personbevis? tusen kramar! Säg till om du behöver hjälp med nått så länge! <3

kraaaam

Postat av: helena

Publicerad 2011-08-25 05:40:20

Stå på dig. Hon äter till slut när hon inser att det blir inge annat. Min son är likadan ibland. Det är svårt. Han är väldig svår i maten. Så jag har helt enkelt slutat truga och ger honom mat som alla äter. duger det inte sparar jag det i kylskåpet tills han blir hungrig. Tror du får prova dig fram vad som är bäst för din dotter. Kanske hennes favorit rätt? Fast det lär du väl redan gå provat.

Postat av: Michelle von Walden - Gravid!! <3

Publicerad 2011-08-25 10:43:30

Stackare!! Hoppas allt löser sig med kort och legg och mat snart! Hade blivit galen om jag inte hade kunnat komma åt mina pengar!



Kramar om!

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-08-25 11:33:42

Jag budar!!!!!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela