Publicerad 2011-08-13 23:44:44 i En annan del av Stockholm!,

- Mys Lördag på stan! <3










♥ Haft en SJUKT bra och mysig dag med mina nära & Kära! ♥
Strosat över milen, MINST.
Började med att jag och Linus fick kuta 15 minuter till tåget, verkligen SPRANG för att hinna med pendeln! Med en minuts marginal så satt vi på tåget, svetten rann mellan bröna och sminket va utsmetat över hela ansiktet. - Snygg tjej på tåget! ;) Men vi hann. De va de VIKTIGASTE! :D Wilja va bokstavligen HEMSK under dessa 40 minuter på tåget, inte sitta still! Inte gå med mig i handen, hon ville inte ha kex, inte dricka! Ja, ni vet när verkligen ingenting passar förutom att kräla på de smutsiga golvet. Vilket hon lixom inte fick! Inte en chans.

Så, kämpade med henne! så jag slutade aldrig svettas, och magen gjorde uppror på tåget efter första löpturen på månader. Den gjorde sig påmind den lilla! Hårdare än sten va den. Kanske inte så bra att springa med vagn, packning i intervaller? :P haha!

Väl framme vid Södra Station så står vi och väntar! Från ingenstans så kommer min bror upp (?!) chockad som få så står jag där och vet inte riktigt vad ja ska säga! haha, men han skulle iväg på bio. Men kom och hälsade på oss iallafall när systra mi kom.

Tog oss till seveneleven och köpte oss varsin latte och gick till björns trädgård så barnen fick springa av sig och leka innan de skulle ner i vagnarna! :D satt där ett tag och myste. Sen börja vi promenera över Götgatsbacken (mitt gamla hem) sen ner mot slussen, så fiiint! över till gamlastan, gick runt och kollade! myste och fotade. Hade de jätte trevligt! in mot stan.

Och PREMIÄR för Linus på Pizza Hut! Hur sjukt är inte de? :S haha! aldriiiig ätit, men ack så gott han tyckte de va! sen blev de promenix till centralen och efter ett pars timmar mys va de dags för hemgång vid klockan 8. Väl framme i Bålsta så gick vi in på Ica, handlade lite! Sen tog vi en promenad hem! Efter ett bad så slocknade Wonka ovaggat! <3 Här sitter vi, blir att lägga sig på kudden och mysa nu.

TRÖÖÖTT men glad tjej!
Har verkligen världens bästa kring mig! och de är jag så förbaskat glad över!

Postat av: Maria

Publicerad 2011-08-14 05:27:15

Åh, vilken härlig dag! :)

Finns en annan restaurang på Drottninggatan, Pong. Där har de hur många olika dumplings som helst på sin lilla buffé. Börjar bli dags att knalla dit snart.

Där har de även lite annat att erbjuda på buffén ifall inte degklumpar faller i smaken :) Kramar

Postat av: Jannie

Publicerad 2011-08-15 08:07:20

Så himla fina ni är!Underbara bilder!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela