Publicerad 2011-08-29 09:05:32 i De bästa av Bålsta! <3,

- Morgon, kaffe & in till stan.




Efter världens konstigaste natt så har jag nu vaknat av alla mardrömmar! Shit, vart får jag allt ifrån?
Det va en blandning av att ligga i de militära med att vara fånge föralltid? folk blev dödade som försökte rymma, där satt jag och Linus i hettan. Allt jag ville var att komma hem till Wilja! nä fy, mamma ringde och väckte mig innan dom 'elaka' skulle komma in till cellen och döda L.
Tack eller nått? Vaknade upp helt svettig och kramhöll i kudden! (trodde de va L som jag ville skydda).

Nä, en jäklans knäpp dröm må jag säga.
Nu blir det att hoppa in i en dusch, ta sig till stan en sväng! Otroligt längesen jag strosa runt för mig själv och bara tog de lugnt <3 behövs ibland det också! Ladda krafter, ladda med Kaffe. Hämta upp den SAKNADE prinsessan mot eftermiddagen! Hårförlängningar ikväll.
Ja, en effektiv dag med andra ord!

Fick en fråga på hur jag skulle reagera på att få tvillingar:

Oj, så skulle jag ha reagerat! Klart att det skulle vara häftigt.. Men första tanken skulle nog vara panik eftersom jag tycker att Wilja är fortfarande så liten som kräver så mkt! Skulle kännas som hon verkligen kom i bakgrunden. Så, nej! Det är ingenting jag önskar.
Men OM det skulle vara två så älskar man sina barn precis lika lika mycket och göra de bästa av situationen! Men att få två tvillingarn när den första bara är 2 känns jäkligt tight :)

Postat av: Ronja

Publicerad 2011-08-29 12:16:57

Jag undrar om du inte tycker själv att det är lite tajt att under loppet av två år ha hunnit fått 2 barn med två olika killar vid 21 års ålder?

Tror du verkligen att du och Linus kommer hålla ihop så länge? ni har ju nyss blivit tillsammans liksom. Du skrev ju mycket om att du och Simon skulle vara tillsammans för alltid och bla bla bla.

Tycker du inte att det går lite fort fram? Eller "känns det rätt"?

Postat av: Isabell

Publicerad 2011-08-29 14:10:15

Jag tycker att din mage ser ut som tvillingar ^^. För du är så smal och har världens bula :D, en jättefin mage. Snart är det väll dags för RUL? Det ska bli spännande att få veta om det är två eller en :D

Postat av: Isabell igen

Publicerad 2011-08-29 14:11:13

Du kanske kan tjäna pengar på vadslagning på om det är tvillingar eller inte;) Hahah.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela