Publicerad 2011-08-24 23:38:11 i Bara Patricia,

- Jag saknar er, och det gör ont.


Jag antar att alla dagar inte kan vara lika bra rent känslomässigt!
Även om ingenting har hänt, det har varit en toppen dag.. Så är jag allmänt nere och förbanna
t ledsen! Av ingen anledning alls egentligen. Utan jag saknar bara väldigt mycket! och vad just det är jag saknar, de kan jag inte sätta finger på. Jag trivs toppen här, ingenting konstigt med det! Men jag har verkligen flyttat ifrån min vardag, även om dom där kopparna med kaffe dag in och dag ut SÖG och var bara som en rutin, så blir det tomt utan dom!

De blir tomt utan att sitta och snacka skit, barnen leker. Ja - ni förstår.
Det sociala! Det blir tomt utan mina vänner.. Det blir tomt när Pappa inte kommer och klampar in på mornarna för att ta en kopp kaffe. Saknar bara att.. ha dom nära mig! Känner mig så ensam helt enkelt?

Så bra som jag mår inuti har jag aldrig gjort tidigare! Det kanske är det här jag behöver för att finna mig själv mer? Att inte vara den 'sociala' dag in och ut, från morgon till kväll! för de har jag alltid varit. Har ALDRIG setat inne en hel dag, har jag inte varit med den ena, har jag träffat den andra.

Men till att... träffa dom en gång på tre veckor i någon timma! De gör ont, de är tomt. Och jag känner mig som ett förbannat plåster på dom som jag har här. Och det VILL jag inte, vill inte känna mig beroende av någon annan.
Vill inte känna mig efterhängsen!

Äsh.. ibland är det väl bara såhär det är?
De jag vill säga, även om jag är dålig på det.. Så saknar jag er! <3


Sen är jag arg.. Jag stör mig så mkt på folk! förstår inte varför, men idag har jag stört mig på allt, och allt har irriterat mig. Stör mig på jobbiga barn, ouppfostrade barn, stör mig på föräldrar som inte har koll på sina barn....! Stör mig på fula människor, stör mig på snygga människor.. Stör mig på folk med fula kläder! Stör mig på tjockisar.. Stör mig fan på allt! :/ Stör mig på idioter, stör mig på fjortisar! Nä. Ingen bra dag!

Gonatt, och hoppas på en bättre dag imorgon.
Jag stör mig INTE på min fina familj! Bra va? :)

Postat av: ulrika

Publicerad 2011-08-25 01:23:27

när jag läste din text så kände jag igen mig så väl i den där känslan av att sakna sin familj. jag bor inte heller nära min familj, det är ca 40 mil emellan. det är underbart då man ses, men som du säger, just den där grejen av att komma hem till någon som står en så nära eller att ha ens pappa på kaffe. sådana där vardagliga saker som man inte reflekterar så mycket över förän det inte är så längre. och det handlar ju om att man måste skapa ett eget liv, en egen familj, även om det gör ont. det är därför livet är så märkligt, för även den finaste kärleken till familjen kan göra ont. kram på dig

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-25 08:40:23

orka härma mimmis inlägg me de du stör dig på samma saker, orka ..har du ingen egen fantasi...men tur att du e så perfekt då. NOT

Postat av: Jasmin 21 år 3 barns(mamma)

Publicerad 2011-08-25 11:05:38

Hej du! Åh vad tufft med sånna där dagar, igår vet jag inte heller vad som var med mig, förbannad var jag, och härom dagen satt jag och grät för konsiga anledningar, vänner som kommit och gått, vänner jag inte saknar fast jag saknar dom osv.



Vet att vi inte setts på jäääääättte länge och så, men OM du vill så vore det kul att ses och ta en kaffe om inte hemma hos dig så hos mig eller någon park så får wilja springa fritt!



stor kram till dig!

Postat av: Minna

Publicerad 2011-08-25 19:06:00

Hej:)

Tror nog att man inte alltid kan ha aktiviteter-"roliga" saker att göra varje dag, eller ens har sällskap varje dag tråkigt nog.

De flesta dagarna i veckan är ju tyvärr vanliga/"tråkiga" dagar...



Man måste nog helt enkelt bara vara ute o försöka aktivera sig och sitt barn med det som finns till hands så gott det går.

Badhus, parklekar, barnteater, skogen etc kan vara nog så skoj.

Framförallt är det ju sådant som INTE kostar pengar att göra direkt heller.



Sen tror jag att det är JÄTTEVIKTIGT att verkligen leta rätt på och söka sig aktivt till sådana ställen där man träffar på nytt folk som man kan lära känna.

Att gå på "mammagrupper", besöka öppna förskolan, gå på mamma/barn gympa, barn-sim, barndans etc dvs ställen där man lär känna andra unga mammor o pappor, som man kan lära känna och få som nya vänner när man är inflyttad till ny ort.



Det är ju här ditt nya liv börjat o här som du måste skapa nya kontakter för dig och ditt/dina barn:) Ta med dricka frukt o kex, o fika till parkleken etc, istället för att gå på cafèr, både mysigt o framförallt billigare:)

Ett superbra sätt att få kontakt med andra som är i tex parken, är ju om man har med en extra kopp fika att bjuda någon annan mamma på:)))



Jag tror att vara självständig (göra egna saker, skaffa nya vänner) o att inte vara beroende varken av en människa eller ekonomiskt ( att ha en penga buffert) är nog så viktigt för både ens självkänsla och ett förhållande, SPECIELLT när man flyttar in till en ny ort där man inte har något riktigt "eget liv än". Nya vänner o ett sparkonto är nog en mkt bra förutsättning o kombination för en själv o förhållandet:))

Sen är ju helgerna de man får längta till när man gör "roligare" saker med sambo/gamla vänner/fester, längre utflykter fika på stan etc...

Sist men inte minst... Du verkar vara en toppenfin mamma till din dotter!:))



Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela