Publicerad 2011-08-20 17:33:35 i De bästa av Bålsta! <3,

- Grattis! Jag tog mig ut :D




Ja! Vi tog oss UT :D Och gladare blev man, de spöregna! Men när vi kom till affären (två min bort) så blev de en glimt av SOL :D tog en promenad bort till videobutiken! Nu ska jag se två förbaskat tjej-tjejiga filmer och är glad att inte Linus är hemma och ser mitt filmval! ;) Wilja fick en klubba för att bota mitt - bara va hemma ångest.

Nu blir de att äta lite middag! Bada, sen sovdags för wiljas del! :D
Sen ska jag parkera min röv och kolla på lite filmer!

Postat av: Emelie (mamma till Saga & Kevin)

Publicerad 2011-08-20 19:51:31

Klart att jag kommer ihåg dig! Liten blond tjej med stooora fina ögon :)

Vi blev vänner på facebook för ett litet tag sen och då såg jag att du länkade till din blogg, jag klickade mig in och fastnade haha.

Det är ju så himla skoj och läsa en blogg när man vet vem personen är :)

Kul att följa hur ni har det idag och vad ni gör. Grattis i efterskott föresten, har haft lite mycket för mig på senaste så då blir det inte så mycket dator. Och grattis till graviditeten också måste jag ju säga! Superroligt verkligen! Här har det också regnat heeeela dagen. Man blir ju deppig av vädret, men det är ju höst så nu vet vi vad vi har att vänta oss. Brrrr!

Trevlig kväll! Kram..

Postat av: Linda mark

Publicerad 2011-08-21 12:55:59

Glöm inte att ändra då din text där uppe. Har tänkt på det i några dagar när jag varit inne. "wiljas mamma, bebis nr 2 och 20 år".... ;)



Hoppas att allt är bra med er alla!

Kram

Postat av: Linda mark

Publicerad 2011-08-21 12:56:40

Glöm inte att ändra då din text där uppe. Har tänkt på det i några dagar när jag varit inne. "wiljas mamma, bebis nr 2 och 20 år".... ;)



Hoppas att allt är bra med er alla!

Kram

Postat av: Michelle von Walden - Gravid!! <3

Publicerad 2011-08-21 14:24:49

Var så lite så :) Nedå de gör inget! Jo de är toppen med mig och liten i magen, kul att de bara skiljer 8 dagar mellan våra små bebisar!! Vad tror du att de blir för en liten krabat? :)



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela