Publicerad 2011-08-12 11:04:13 i En annan del av Stockholm!,

- Foton.





Jag kommer ihåg den här stunden så väl, den här känslan! Vilka känslor jag hade i kroppen..
Jag hade precis träffat Linus, eller inte riktigt. Men ni vet när man går runt i den där bubblan, va bara så lycklig över att få komma tillbaka till den jag va! Till den glada Patricia jag brukade vara. Gick längs träden.. Och bara andades in! De va så fruktansvärt kallt den här dagen, de stack i näsan! Men jag va så varm i hela kroppen, och så fruktansvärt lycklig! Hade träffat den finaste killen i världen, och just han ville bli min! Han som fick mig att må så bra. Hade lilla Wilja i vagnen! <3 hon satt och bara kollade medans jag och madde lekte md kameran.

När jag tittat tillbaka på dessa bilder så saknar jag min systemkamera nått så otroligt! Vilken skillnad det är på bilder.. va KUL det va att ta bilder, komma hem! Redigera om ljuset lite i dom, lägga upp en fin ram! och sen bums in i bloggen. Tror att en blogg växer destå finare och mer bilder man har! visst är det så?

Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för jag använder mig av en mobilkamera...
Nån dag så SKA jag köpa en ordentlig igen! Ska fånga minnena på bild, med barnen.. <3 De går inte att använda en mobilkamera hela uppväxten.

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-08-12 11:16:31

Så snygg du är på bilderna!



Ja jag bodde i Italien med min tidigare pojkvän i två år. Sami träffade jag i oktober förra året, så nog har graviditeten gått fort! den var inte planerad, men vi tvekade aldrig om att behålla :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-12 11:48:35

Hej fina du! :)

Jag totalt ÄLSKAR din blogg! och nu med nya designen måste man ha ett användarnamn och lösen för att se den på något konstigt vis? och det blir även så när man vill kommentera men det går att trycka avbryt , men då ser man inte den fina designen :(

Kram på er! :)

Postat av: Sara Ahonen

Publicerad 2011-08-12 12:23:48

Ja, man kanske känner sig killig när det är kort men det kan vara riktigt snyggt också. Men andra ser dig nog inte som killig utan det är väl bara som man känner själv :) Min syster hade kort hår också och hon kände likadant. Tack så mycket! Så kul att höra! :) Ja det är jag som målat allt på min sida. Försöker sälja mina tavlor och barntavlor i tryck billigt (A5 40 kr och A4 60 kr) :) Ska ha utställning nästa helg och efter det uppdaterar jag med ny tavla från utställningen en gång i veckan ;) Mvh, Sara

Postat av: Johanna - 23 år mamma till 3

Publicerad 2011-08-12 13:53:48

Åh håller med dig! Vi har varit i stugan hela sommarn o jag får bara blogga via iphone :/ har köpt en ny digitalkamera ej syste

Men jätte bra enligt mig... Men som sagt inget internet o dator så inga ordentliga bilder. Avgudar din blogg ska du veta, så himla kul att läsa , du ska verkligen fortsätta med det:) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela