Publicerad 2011-08-17 15:59:10 i En annan del av Stockholm!,

- Fetto supermorsa!




Svar på: Syns att du gått upp i vikt från när ni strosa i stan!

Jajjemen, jag har ökat i vikt! Gått upp 3.5 kg sedan i början på Juni, så de går uppåt! Och de känns också :)
Har blivit rundare om både ansikte, lår och armar! ökade snabbt med Wilja också, sen ökade jag knappt nått förns i slutet. Gick upp allt som allt: 10 kg med Wilja! Har en känsla att jag ökar lite mer med Linus monsterbebis! <3

Postat av: Helena

Publicerad 2011-08-17 16:59:42

det sägs ju att man går upp med andra barnet. jag gjorde då det, startade på en lägre start vikt än första också. gick upp 14 kg.

Postat av: Jasmin

Publicerad 2011-08-17 19:15:25

du, du ser inte det minsta tjock ut, jag är fortfarande smällfet fast jag inte bär en unge i magen utan utan på magen! Fast jag har mig själv att skylla på och jag var helt medveten om vad jag gjorde då jag stoffade mig tjock sista tiden



viktuppgång: 33 kilo, sug på den du! :D

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-17 20:19:57

OM jag ska vara ärlig är du SÖT när du är lite mullig. när du e smal ser du tyvärr inte så bra ut:/

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-08-17 21:47:00

Snyggo, vad hände med dagens blogg!? ;)

Postat av: Emelie (mamma till Saga & Kevin)

Publicerad 2011-08-17 23:05:55

Hej Patricia! Jag vet inte om du minns mig men jag kommer då ihåg dig som liten liten tjej när du bodde i orsa! :) Du är dig lik måste jag säga fast nu är du ju större och vuxen haha.. Jag har börjat följa din blogg. Kul att du också blivit mamma som ung! Jag fick min dotter precis innan jag skulle fylla 18 och så fick jag en son i December förra året :)

Jag kommer att fortsätta följa din blogg och ditt liv. Du är duktig på att skriva och så himla fina bilder du lägger upp.

Du får hälsa Bartek så mycket. Efter mellanstadiet tappade vi kontakten och helt plötsligt en dag när jag gick utanför huset där ni bodde så hade ni flyttat. Hoppas att ni har det bra nu :)



Kramar! /Emelie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela