Publicerad 2011-08-09 09:20:07 i De bästa av Bålsta! <3,

- Dunderfrukost och obotligt trött!


Wilja sitter över mig på soffkanten och pillar mig i håret. Känns som jag har en liten apa kring halsen som plockar mina löss! Wilja la sig som sagt AP sent igår, och jag ännu senare. Även så vägrade hon att somna om efter Linus pussade oss hejdå på morgonen. Så här sitter jag, med ögonen som hänger! en as glad Wonka, och jag önskar hon kunde stänga sina stora blå och bara känna hur SKÖNT de är att sova;) för övrigt har ungen blivit jordens pussigaste och kramigaste! hon kommer och ger mig en kram hela tiden, pussar mig medans hon leker! ah, jag dör. Så stor hon har blivit - DET GÅR SÅ SNABBT! Försöker få tag på Pappa s, men han sover nog. Vill veta om vi ska göra oss iordning för att åka in till stan, eller om vi bara ska ut i parken och leka här hemma! Har ätit en dunderfrukost med tekakor, yougurt, te och skivad banan! Wilja njöt som en liten gris vid frukostbordet. Föresten! Wilja har dissat sin barnstol, senaste veckan sitter hon så fint i den stora riktiga. Funderar på att köpa en matstol till barn med högre ben på Ikea! Hon sitter mkt finare, helt still. Tar sig ner själv, barnstolen är skitläskig! hon knäpper upp spännet och sen vänder man blicken så står hon på den där lilla brädan framför. Nä usha! hon har blivit mkt mer nöjd vid matbordet nu, innan fick man bara sitta och försöka få ner henne: SITT Wilja.. Sitt fint, nä! inte stå upp. Sätt dig! Men nu så :D Finemangen!

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-08-09 09:49:12

vad mysigt att hon är så kramig!

men hoppas hon ville sova lite också :)

Postat av: anna

Publicerad 2011-08-09 10:38:05

dem vita barnmatstolarna på ikea som ser ut som vanlig köksstol fast högre ben på (konstig förklaring kanske men hoppas du förstod;)) är superbra. har en son till sonen o dottern komemr oxå få en sån senare. tror den kosta 499:-

Postat av: Josefin - Melwins mamma

Publicerad 2011-08-09 11:18:42

Men gud jag blir så arg på folk som hela tiden klankar ner på andra, skit i dem! Kanske bara är lite avundsjuka på att du har de bra :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela