Publicerad 2011-08-30 10:22:41 i Gravid med lillasyster<3,

- Cravings!




GASSHHHH! - Kan INTE vara utan.
Red Deliciuos, så jäkla goda äpplen. Kan det vara en liten craving som är på ingång?
Äter minst 2-3 st om dagen. Åt en mitt i natten! vakna och bara ville ha mitt ÄPPLE.

I början hade jag ett extremt sötsug! eller inte sötsug kanske, men sliskiga saker, fettiga saker!
Men nu har de vänt helt. Har inte ätit en godisbit eller chips på länge, åt några ostbågar häromkvällen! inget mer.
Känner avsmak för fett, just nu vill jag ha melon i mängder, äpplen, KIWIIIII... Sallad, salta oliwer! Mycket SALT mat vill jag ha. Jag som redan är en 'saltoman' saltar ännu mera nu. Icke bra!

När började era Cravings om ni har haft några, och vad var det som ni verkligen ville ha? :D


Har en tjejkompis mamma som va TVUNGEN att ha hajfenssoppa VARJE dag från kinan! haha, hur sjukt, och hur DYRT är inte de under 9 månader! Och mängder med Jordnötter. De är därför kära Joi har så tjockt hår^^ ;) <3

Postat av: Hannah

Publicerad 2011-08-30 10:36:11

Med första tjejen var jag otroligt sugen på lime, grape o kolsyrat vatten. Med andra tjejen helt tvärt om; godissugen, fikasugen o LAKRITS. Alla trodde att jag väntade en kille som nr 2 men jag hade faktiskt ingen aning...

Cravingsen startade tidigt med nr: typ v10 lr nåt!

Lycka till med allt! Barnen kommer ha så roligt tillsammans! Mina är födda juni -08 o juni-10. Tufft, men så värt det!!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-30 10:55:59

Jag hade också ett otroligt sug efter just röda glansiga äpplen och jordgubbar under en tid av graviditeten, så himla gott ju :)

Postat av: Elin

Publicerad 2011-08-30 14:33:07

Första graviditeten var jag bara tvungen att ha clementiner! Kunde äta hur många som helst :D Andra graviditeten var det choklad som gällde. Det var nog runt 17-18 veckan med båda som det satte in.

Postat av: Love Oliwers mamma

Publicerad 2011-08-30 14:59:29

haha det heter oliver och inte Oliwer när du ska skriva det i framtiden.

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2011-08-30 20:14:31

Några veckor under graviditeten med min lilla kille hade jag världens MJUKOST-begär. Jag som alltid avskytt just mjukost kunde helt plötsligt slaffsa i mig en hel burk om dagen, uhhh, ryyyser :P

Postat av: Helena

Publicerad 2011-08-30 21:43:57

jag åt massa bananer, godis och allt sånt söt med pojken med tjejen var jag tokig i allt som var salt. vet inte om det var ett sammanträffande. visste inte könet första gången men andra.

Postat av: anna

Publicerad 2011-08-30 22:39:57

med första slog de till runt v. 9 o va bara tvungen till o ha oliver....med nr.2 slog de till runt den tiden oxå fast på äpplen. alla olika slags äpplen. men sen läste ja att man samlar på sig massa väska när man äter äpplen under grav. så ja slutade.



inga kläder i storlek 80 till salu?

Postat av: Joi

Publicerad 2011-08-30 22:58:07

haha inget att rekomendera, så vitt jag vet så finns inte längre hajfensoppa att köpa,detta var på 80talet.. TUR DE ;) och jordnötterna.... Jag fick enormt mkt hår,blev allergisk mot jordnötter, mamma fick 30 extra kilon, bra deal! ;) Puss Pats! (jag håller tummarna för att du inte vaknar om nätterna och vill ha smältsmör lr något liknande...) ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela