Publicerad 2011-08-12 14:39:43 i En annan del av Stockholm!,

- Converse.




Måste erkänna att jag är jäkligt imponerad över att mina converse FORTFARANDE är hela och rena efter 2 års I N T E N S I V T användande! :D Fan, jag bor i dom. Hade dom under vintern nu också!^^, men känner att dom börjar bli så mjuka i tyget. Men ändå! Lite stolt ;)

Hur länge har ni haft era Converse, (använt dom oftast dagligen) ? :D

Postat av: naiana

Publicerad 2011-08-12 14:49:45

kontakta hon som gjorde designen åt dig! det står: Användarnamn och lösenord efterfrågas av http://josephinewestling.blogg.se. Platsen meddelar: ”josephinewestling.blogg.se/designblogg



Fast det är din blogg. Konstigt!

Postat av: william

Publicerad 2011-08-12 15:20:47

snygga:D



Vad tycker du om mina Cykelbilder:D?

Postat av: Rebeckham

Publicerad 2011-08-12 15:52:04

fina! OCh vita efter så lång tid :P :O

Postat av: Rebecka - en del av mitt liv ♥

Publicerad 2011-08-12 16:07:15

Hej, jag tänkte på en grej. Den bilden du har på Wilja i sidan där det står lite allmänt info om henne. Hur gjorde du det eller det kanske var någon annan som fixade din blogg design?

Skulle bli glad för svar :)

Postat av: Isabelle

Publicerad 2011-08-12 16:17:36

Jag bor också i mina, speciellt mina vita :)

Postat av: Malou

Publicerad 2011-08-12 18:15:19

Jag skitade ner mina lite med flit för att inte bry mig så mycket om när det väl skulle komma någon fläck, fast nu är dem faktiskt mer bruna än vad dem är vita haha, tvättdags kanske :P



Jag hittade in till din blogg genom en kompis som följer den, Anna (annacee.bloggplatsen.se). Tycker din blogg är kul och att du är väldigt rak och ärlig, och så handlar din blogg inte enbart om att fika och resa som en del andras gör.. Missade ju din första graviditet men ska bli superkul att följa dig genom din andra =)



Koftan beställde jag för några dagar sen och fick hem den igår, finns på hms hemsida. Fanns i grå färg också. Sjuuuuukt mjukt och mysigt tyg. Deras gravidkoftor är underbara =)



Kramkram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela