Publicerad 2011-08-17 09:58:16 i En annan del av Stockholm!,

- Återuppstått från de döda!




Mamma saknar dig vackra Prinsessa! <3

Oj, jag kommer ej ihåg när detta hände sist! Jag skrev inte ett ENDA inlägg igår från morgon till kväll. Ni ska bara veta hur T O M T  det kändes! Fy skäms, men jag kom hem sent! när jag väl kom hem blev de att göra miljoner grejer. Vaknade igår, duschade! Klädde på oss, gick mot tåget. Mötte Madde & sovande lilla Elliot! <3 Tog en liten kaffe, sen iväg på tåget! åkte till södra, buss till Skanstull för att träffa Mamma & storebror! :D

Gick en sväng, in och käkade lunch! Sen denna fantastiska promenad för wilja mellan skanstull & medis! Gå skulle hon göra - hela tiden. Men INTE utan att hålla Morbror och mormor i handen! SÖTA FÖRBASKADE UNGE <3
Där gick dom alla, hand i hand. Och mamma fick inte hålla!^^, och alla dessa miner? hon va så lycklig och blev så STOR i mina ögon! Min lilla hiphopartjej strosa på Söder, då mådde hon bra.

Satte oss vid Björns trädgård en stund, Wilja yra omkring och lekte! Cyckla, sjussade en liten pojke på cyckel. Sprang runt med bandyklubbor och hade de bra! Sen kom Pappa S och vi vinkade och pussade Wilja hejdå!
Vi gick och satte oss, tog en kopp kaffe.

SEN...
Lura bror i mig och mamma att gå på bio! Beställde biljetter på Victoria! Va bara tvungna att se filmen efter allt han sagt om den, den handlingen! åååh herre vilken bra film! <3

Sen åkte jag hemmåt! Kom till bålsta vid 20.00 åkte och åt på Sibylla! :D sen hem, här ekade det tomt! Sålde soffan idag, och vi skulle åka och hämta en ny. Men kom på att vi faktiskt inte orka! så åkte till gamla lägenheten, hämta lite mer kartonger och lite mer leksaker åt Wonka!

Hem, sen. MYS!

 

Postat av: caroline

Publicerad 2011-08-17 10:15:04

Ja jissees hon är cool din lilla brutta :)

Skönt ni fick soffan såld, jag vil OCKSÅ köpa nya möbler, men det får som vanligt vänta tills jag "får lite pengar över" Haha, det händer typ aldrig ;)

Postat av: Jasmin

Publicerad 2011-08-17 13:35:18

Funtar på att sälja min soffa också tar mig aldrig i kragen, du verkar vara s¨å duktig med sånt, lägger du upp på blocket eller hur gör du? och vad är ett rimligt pris, vår ser inprincip ut som eran fast med 2 divaner, samma pris kostade den.... vad fick ni den sålt för? har den några små skavanker? så jag vet tyyyyyp vad jag kan f¨å den för....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela