Publicerad 2011-04-13 09:58:52 i Livet i Gnesta,

Vårdepp & känslostorm!


Det här kortet togs för precis ETT år sedan på dagen! <3 Då va sessan inte stor för världen, endast fjorton dagar gammal. De känns som de vore igår, samtidigt så känns de som hon aldrig har varit så liten! På nått konstigt sätt så kommer jag knappt ihåg känlsan av att hålla den där lilla lilla ömtåliga sparven i famnen?

Herregud.. Jag hade ju en pigg tjej från dag ett, så de där med att bebisar SOV hela dagarna stämde ju inte in på våran Wilja! hon va vaken jätte mkt, och sov aldrig längre stunder. Aldrig över en timma i sträck! hon låg där bara, kollade runt... <3 undra om man får känna den här känslan igen, att få upp sin lilla bebis i famnen. Vänta, den där eviga men underbara väntan! Jag vill ha mer barn, de e en sak som är säker. Men absolut inte nu, de ska vara rätt den här gången! det ska vara planerat. Och de ska absolut inte ha samma utväg som för Wilja! Aldrig, de gör jag inte om.

Men de känns konstigt att tänka, om de skulle ha fungerat mellan mig och Simon så skulle vi försöka ha en till ganska snart! vilket skulle innebära att Wilja skulle bli storesyster inom snar framtid.

Åter till verkligheten!

Wilja sover som en stock, och jag sitter här med en handduk på skallen. Har precis duschat och smörjt in mig. Idag är de lite deppväder enligt mig, tror jag har fått en släng av vårdepp! inget känns roligt, jag vill göra precis allt men pengarna räcker inte. Jag vill köpa en helt ny garderob, jag vill köpa alla möbler som fattas till lägenheten, jag vill åka på en liten semester! Jag vill gå på bio, jag vill ha sommar och sol.
Yeye, you get it! lixom. Ingenting är bara BRA nog! :D Vill ha allt på en gång, vilket Patricia inte förstår att de inte funkar.

Nu blir de att klä på sig, sen massa mys med Sophie och lilla Leo hemma hos henne! Kafferep för min del och beklaga mig lite till.

JAG SAKNAR LINUS OCKSÅ!
Vilket inte gör de hela lättare. Massa kramar och nån som säger: Ja tycker om dig! De räcker för mig idag. Få känna sig lite ömklig! ;)

Postat av: Johanna

Publicerad 2011-04-13 10:43:00

åh.... jag vill också ha en ny garderob och nya möbler, en större lägenhet eller helst ett hus:) Sen vill jag ha tillbaka min gamla kropp :/ vårdepp får man ha.. här är det iallafall fint väder men barnen är sjuka så vette sjutton om man kommer sig ut.



Du är jättefin i håret btw men jag tyckte du var snäppet snyggare i kort:) men som du sa själv, du är sötare i långt.



Hoppas allt för övrigt är bra med din lilla familj.



Kramar/ Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela