Publicerad 2011-04-26 01:09:15 i Wilja 13-16 månader,

Plötsligt händer det!


Jag saknar dig min smula! <3

Inte ammat nått alls på snart 48 timmar, lättat på trycket ett par gånger. Men har nu så ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Dom har varit stora innan som ni sett när ja inte ammat på kanske 17 timmar.. Men nu? alltså! de går inte att bli större. Allt kommer spricka! :S Och OM jag tömmer så kommer de aldrig sluta, så jag får helt enkelt härda ut.
Imorgon BLIR det ingen mera tuttning, varesig på natten eller när hon ska sova! Nu är det SLUT.
Och från och med imorgon, SKA hon sova i sin säng. Kommer börja med: fem-minuters-metoden för att se om det fungerar. Kommer få ett helvete - det vet jag! Men tänk va skönt för oss BÅDA om det funkar! hon blir utvilad, jag likaså. Även om hon kanske vaknar 6 på morgonen istället - isåfall får det bli så. Och jag har sagt de, även hur mkt hon skriker! Så KOMMER jag inte plocka upp henne innan klockan sex.

Om jag hör att hon har ont nånstans, då är de självklart! Men om jag hör att hon bara är förbannad, eller trött. Då får hon skrika! Kan inget annat göra. Jag är själv med henne nu, och tyvärr är det jag som bestämmer. Är man två kan man hjälpas åt tillsammans, men jag måste bli hårdare för att själv få någon ordning på nått.
Städa, tvätta, diska, whatever! Går inte, KAN inte ha henne på höften hela tiden.
Jag har hela tiden fått höra att jag daltar med Wilja! Att jag plockar upp henne, springer såfort hon gråter. Ni vet, en såndär hönsmamma! De kommer jag alltid att vara, mitt barn går före allt i världen.
Men nu... För oss! De funkar inte.

Kommer aldrig kunna somna den här kvällen känns det som. Miljoner tankar snurrar, är så arg så jag kokar på försäkringskassan! Hur ska jag lösa det här nu? De suger! hur fan ska ja få allt betalat i tid. Jävla skit! Jag VET att jag har skickat in alla papper om förlängning redan förra månaden, så dom måste ju ha kommit in? ska ha för HELA månaden, och inte för en vecka?
Jag måste måste lösa det här.

Men frågan är hur i helvete då!
Jag blir knäpp.

Plötsligt händer det - köpa en triss imorgon.

Postat av: Sofie, mamma till Felicia

Publicerad 2011-04-26 09:32:25

Hej! :) För oss funkade inte fem-minuters-metoden för Felicia skrek sig blå, så vi fick bpörja med att sitta vid hennes sängkant och sjunga med till musiken varje kväll & varje kväll spelade vi samma skiva och allt vi sa under tiden vi var där inne i rummet var "sov gott, nu ska vi sova" eller att "nu är det natt" sen klappa vi på henne om det behövdes. Nu sitter vi på en stol en bra bit ifrån sängen och hon somnar själv, så snart ska vi börja gå ut ifrån rummet. Men hoppas att det går smidigt för dig & att det funkar! Håller alla mina tummar. :) Puss & Kram.

Postat av: Mamma Till Milo

Publicerad 2011-04-28 12:42:21

Söta tjejen :)

Stor hon börjar bli :)

Kram

Postat av: Robin

Publicerad 2011-04-30 20:12:44

Jätte söt unge du har =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela