Publicerad 2011-04-26 09:18:04 i Bara Patricia,

Osäkerhet!








Varför sitter känslan av kvinnlighet i långt hår och långa naglar?

HUR SKA JAG GÖRA, vilken färg... frisyr! going nuts.

Varför blir jag den Osäkra_Patricia när jag har kort hår? Förstår bara inte det.
Får jämt höra att jag passar så mycket bättre i kort hår, och att de framhäver mina 'speciella' drag som jag har. Vilka drag menar ni det?
Att jag är 'tuffare' och 'snyggare' i kort hår.
Men att alltid känna sig 'tuff' är inte kul. Jag är en tjej som pendlat mellan ALLA olika stilar! Fram och tillbaka, men jag har aldrig känt mig 100% i någon! "/ Jag är lixom en blandning av rock/sött-snyggt/elegant you name it. Och just därför kan jag nog bära UPP de flesta stilarna.

När jag va korthårig kände jag mig som en pojke! utan smink, så såg jag fan ut som en också. Kände alltid de där behovet att sminka mig starkt kring ögonen för att verkligen BEVISA för folk att jag va en tjej!

Det här är skitjobbigt.
För jag trivs i båda, men varför är man aldrig nöjd och alltid tveksam?

Postat av: wilja, mamma till Jamie!

Publicerad 2011-04-26 09:33:37

Jag tycker du är fruktansvärt vacker på den första bilden! :)

Postat av: Emelie- mamma till två underbara tjejer!

Publicerad 2011-04-26 13:25:31

Jag tycker att du passar jättebra i både kort och långt hår! Men det är väll jättebra att kunna variera som du gör? Verkar jätteroligt att ha kort hår, men sen när du känner för långt så sätter du bara i det:D Du är jättefin vilket som:)

Postat av: Sofia

Publicerad 2011-04-26 13:50:25

Man behöver ju inte ha samma stil hela livet heller. Det är väl helt okej att förändra sig efter känsla och årstid? :) Jag tycker också att du ser "coolare"/"vuxnare" ut i kortare hår och "snällare"/"flickaktigare" i långt hår...men det gäller nog de flesta människor.



Den färg och frisyr jag gillar bäst på korten ovan är den i mitten med blå bakgrund...men det kräver den där solbrännan också för att bli just så där snyggt! :) Det JAG tycker är dina speciella drag är hög panna, höga kindben och näsans lilla "uppåt"-vinkel. :)

Postat av: Mikaela

Publicerad 2011-04-26 15:38:04

Du passar otroligt bra i kort hår :) Vacker som få!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela