Publicerad 2011-04-19 09:54:21 i Wilja 13-16 månader,

Min lilla tjej har bevisat sig att vara STOR!


 

Vilken känsla det är att se sin lilla lilla tjej växa upp och bli en härlig flicka! <3
Mitt allt, min skatt mitt vackra livsverk.

Hon har blivit så med.. Satt på tåget med henne, och där satt de ett äldre barn som blev helt facinerade över hur med hon va! hur mycket hon faktiskt förstod. Så oblyg av sig, kommer fram. Vinkar, gör slängpussar åt dom! Pratar, säger man hallå: tar hon upp telefonen och lutar ner huvudet mot den. (vet inte om de e bra, kanske betyder att ja pratar för mkt i den) Men säger man: lägg den i korgen, så gör hon de. Hämta skorna: så gör hon det! Nä fy, hon har verkligen blivit STOR! <3

Igår så tog jag och Wilja oss in till Söder och gick runt i tiiimmar. Bara NJÖT av vädret, Wilja sprang runt och lekte vid björns trädgård, i lekparken! satt på gungan, men absolut roligast va de att springa runt som en tok.
Kära Mickaela kom och mötte oss vid klockan 16.00 tänkte ta en cider i solen på snaps! MEN HELT FULLT, inte en enda sittplats NÅGONSTANS! inte på en enda uteservering. Smockat! BARNVAGNSKRIG ute på serveringarna också, alla ville sitta i solen och gotta sig. FULLT förståligt... :D

Sen började jag åka mot min älskling vid 17.13, så ÄNTLIGEN fick jag krama om honom, länge.
Åh <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela