Publicerad 2011-04-12 15:20:56 i Wilja 13-16 månader,

Lite om Wilja Cornelia!


 

Jag har ingen glad Willy här! snoret rinner & hostan fortsätter! :/ köpte mer hostmedicin igår. Men hon verkar inte få upp slemmet tillräckligt! Gos-snor-bebis! <3
För övrigt så va vi ju på BVC i Gnesta häromdagen.
Wilja hade då gått ner 300 gram sen förra besöket (2 mån sen) så vi blev lite oroliga, hon vägde nu 9135 gram. Men vi fick en läkartid dagen efter, och KORS i taket hade hon ÖKAT 280 gram på ETT dygn! Så hon är tillbaka på 9400. Massa smör i maten gjorde susen! :D
Så de va inget att oroa sig över.
Hon är en tidigt utvecklad liten krabat! hon kan säga: Mamma, Pappa, titta & där och försöker sig på Tack tack! Men de e mest vi som känner henne som förstår. Hon går helt fullt nu, och hon tar snabbare och snabbare steg, snart springer hon fram! hon tar telefonen och sätter den mot örat när man säger: hallå! hon förstår mer än va man tror! ber man henne göra nått, så lyssnar hon. Aj aj förstår hon verkligen nu! Blir skitsur och gråter hysteriskt, MEN hon rör den inte! :) Mormor skåda den synen häromdan och bara skrattade. Hon kommer oftast när man ber om en puss eller en kram!
Om man frågar: Vart är mamma, eller vart är linus så pekar hon och vinkar in oss! :) sötunge.

Men kort och gott, 9400 gram och 72 cm KORT ;)

Postat av: therese (steffis syrra)

Publicerad 2011-04-12 15:40:53

som min oskar...han vägde 9340 gram och va 70 cm på 8 mån kontrollen..=)

Postat av: Frida

Publicerad 2011-04-12 20:24:38

Vad kul att höra lite om lilltjejen som inte är så liten längre.GUUUD vad tiden går fort!

Postat av: naiana

Publicerad 2011-04-12 22:07:21

Strippa och 24 årig mamma till Heaven 4 år:

www.privesthlm.com/Izza

Postat av: cecilia

Publicerad 2011-04-13 09:41:41

tänkte bara säga att jag beundrar dig som är så stark trots allt du tvingats gå igenom, på gott och ont. du verkar vara en sån fin mamma med enormt ansvar, massa kärlek och en jättefin dotter! jag känner inte dig men tycker du verkar vara en jättefin och varm person. så kul att läsa helatiden om att du är så lycklig med linus osv. lycka och kärlek är det finaste som finns. förstår inte folk som försöker förstöra för andra, ta inte åt dig av vad andra säger eller tror. det är ju bara spekulationer. de som försöker bringa olycka i ditt liv är själva olyckliga människor som inte har något bättre för sig. lycka föder lycka så man får väl hoppas att de får uppleva det du känner också! stå på dig och återigen, du har en sån fin familj :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela