Publicerad 2011-04-29 07:10:05 i Livet i Gnesta,

Ledsamhet...


Okej, jag är inte LOST, va bara jäkligt trött igår när jag skrev!^^,
JAG VET ATT DE ÄR VAAALBORG i helgen och inte PÅSK igen! :D Men tack för de.... Kunde faktiskt ha varit så att ja fått allt om foten, va jobbigt de skulle vara? haha!
Nu är jag vaken IGEN samtidigt som Linus åkt till jobbet. Hallå, de e omänskligt tidigt och jag är skit trött, ont i halsen och är hostig. Förkyld på de! Så de e allt synd om mig, och vill helst av allt bara dra täcket över skallen och sussa in. Vore sjukt skönt!^^,

Nä, återgå till att försöka få tag på W pappa utan framgång, ringt sedan igår morse..
Inge roligt att behöva betala, så de blir jobbigt att svara i telefon.
SUCK!
Bara lite irriterad måste jag säga. Som allt annat, viktigare att han ska få jobba... för han måste ha pengar, skiter totalt i att våra dagar är slut och att wilja inte har inskolning förns i aug. Skiter i att jag inte kan jobba för att han inte ställer upp och går ner i tid på jobbet så vi får jobba 50 % var.

Skiter fullständigt om du eller din 'nya' familj läser det här, för snart kommer din jävla bubbla utåt spricka och alla andra inser också vem du faktiskt är. De tog ett tag för omgivningen att se, för de falska spelet utåt är bara en sån stor lögn. Tycker inte illa om någon av dom, och deras uppfattning om mig får dom behålla! Men jag säger de, snart så. Tycker bara så synd om dom, precis de ja gör. Ledsamhet!

Ledsamhet över att du blivit den du är! :(

Postat av: Linda Mark

Publicerad 2011-04-29 10:53:15

Du är så otroligt grym patricia! Vill bara att du ska veta det! Kraaaaaaaaam

Postat av: nathalie

Publicerad 2011-04-29 11:52:38

hejsan! är ny här på din blogg, och jag bara undrar, Linus är din pojkvän men inte pappa till Wilja? eller är jag helt ute och cyklar?

Postat av: Linda - Mamma till Joline

Publicerad 2011-04-29 12:13:48

Men har han tagit ut sina 60 dagar på sjukpenningnivå också? Annars kan ju han vara hemma sina 60 dagar med betalt så kan du jobba!

Postat av: Sofie

Publicerad 2011-04-29 12:52:29

Men hur mycket pengar har S egentligen..har du någon koll på det?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela