Publicerad 2011-04-04 23:43:25 i Bara Patricia,

Jag är så tacksam!


Jag ligger här i sängen brevid mitt hjärta som sover.
Jag ligger och tänker på hur lyckligt lottad jag är som får ha allt de här fina i livet.
Jag är den rikaste på jorden! - så känner jag mig just nu. Jag har en helt bedårande liten prinsessa som förgyller mina dagar, hon gör livet värt att leva på alla sätt och vis. Vad är livet utan barn? Vad gjorde man i livet som va viktigt på riktigt innan? förutom att 'resa'-'festa' ? det kan man göra fortfarande!


Jag har underbara vänner, och underbara människor som ni som stöttar mig i min vardag, i mina beslut och i mina funderingar. Jag har kanske inte den bästa relationen till min familj..

 

Men det finns dom som är värda att nämna! Min storesyster, den personen jag har mest respekt för av alla. Den människan som utan att behöva prata med mig, VET vad de är som är fel eller rätt. Behöver inte träffas dagligen, utan jag vet att är det något så kommer hon alltid alltid att finnas där. En beundransvärd kvinna, en fantastisk mamma och en stor förebild.


Jag har en jättemysig och fin lägenhet som vi stormtrivs i!
Jag kanske just nu inte har alla pengar i världen - så som man kunde önska.
Men jag har allt annat, allt allt som vi behöver. Det som inte går att köpa för pengar! och just därför är jag så himla tacksam. Inga pengar i världen kan förändra det! man kan inte köpa en familj. Och det är det som är meningen med livet för mig.


Jag har en känsla i kroppen jag inte trodde fanns! Att ständigt vara sådär löjligt nykär, att hela tiden kolla mobilen om han har skickat ett sms! Den där känslan när man vaknar och kollar på den, och där finns de ett mysigt morgon sms med texten: jag saknar dig! bara en sån sak får mig att känna håret resa sig på armarna!
Att ständigt vilja kramas, kyssas, vara någon nära! Då menar jag verkligen hela hela tiden. Tror Linus börjar tröttna på att jag är en liten klängapa? haha! :D Han får aldrig ligga i sängen o bara vara.
Jag får bara inte nog av honom!
Att känna så för någon för mig är helt otroligt, och tro mig! Det har aldrig hänt i ett förhållande....
Jag har verkligen trott sålänge att det är mig de varit fel på. Tankar som: Varför vill jag inte kramas, varför vill jag inte att han ska ta på mig? nu måste jag komma på nått för att slippa... Det har cirkulerat i skallen på mig i flera år! Förutom när jag varit singel, då har ja helt plötsligt velat? men aldrig annars.
De är väl ett ganska stort tecken på att dom rätta känslorna aldrig funnits? inte på de sättet iallafall.


Men nu?
Ligger bara och stirrar. Och för mig är han det finaste som någonsin gått i ett par skor.

 

Postat av: Sassa

Publicerad 2011-04-07 07:55:16

Men visst är de underbart :) jag trodde inte heller att man någonsin skulle få denna känsla.

Love is a beutiful thing :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela