Publicerad 2010-09-13 11:38:52 i Wilja 3-6 månader,

Wilja har börjat krypa!!!!


Wilja FEM månader och 15 dagar, har nu börjat att hasa sig BAKÅT, sen runt i en cirkel och TILLSLUUUT fram! Min lilla dotter har med andra ord, lärt sig att börja KRYPA! Hon står på knäna, och händerna. Ner med rumpan, tar ett 'språng' och åker framåt. Lägger sig på mage, upp med benen och iväg på ett språng! :D Hon ser ut som en liten groda som kämpar runt och runt! <3 ÄLSKADE UNGE!

Så nu kommer vi snart få akta oss, FORT har de här gått och snart kommer hon sitta i bokhyllorna! Dags att skruva in allt i väggarna, och plocka bort allt det farliga. HUA!

Har haft en sovmorgon här hemma, Wilja vaknade inte förens klockan ELVA!!! Så, nöjda som fan så vaknade jag klockan halv elva och bara kollade på henne och myste. Nu har hon fått gröt och nu ligger hon och stampar på mattan!

FYFAN vilken känsla det är när ens barn utvecklar sig såhär, de är så himla himla roligt <3

Mamma ÄLSKAR dig Wilja!

Postat av: Mimmi

Publicerad 2010-09-13 13:09:47

ÅÅÅH så underbart! Snart kommer hon börja SLÅ stackars lilla Liam ;) haha! Guuud vad vi saknar er!! SNART, SNART, SNART så får jag krama om er! Du ska få den största bamsekramen i hela världen! Älskar dig vännen! <3

Postat av: Sara

Publicerad 2010-09-13 14:25:05

men å vad duktig hon är, så söt!

Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Publicerad 2010-09-13 14:27:01

Nämen vad kuuuuul! :D Vad hon är duktig! :D

Postat av: Cattis

Publicerad 2010-09-13 14:58:10

min son lärde sig och det, för en vecka sen :) jättekul men samtidigt så får man verkligen passa honom hela tiden.. han är 5 månader på fredag :)

Postat av: Tova

Publicerad 2010-09-14 13:41:57

Duktiga tjejen :) Elliot började också åla runt 5 månader, och sen när det riktiga krypandet kom ett tag efter det, ojojoj vilket kaos det blev där bhemma!! :)

Nu har man verkligen ingen lugn stund längre, ångrar att jag inte njöt mer när de mest låg stilla, haha!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela