Publicerad 2010-09-07 13:45:41 i Livet i Gnesta,

Gomorgon världen!


Jag är stolt, jag är så stolt att säga att jag är Simons fästmö!
Jag har nog världens bästa pojkvän, så punkt slut. Inga tvivel! Simon och jag låg och pratade i timmar igår, en sån känsla. Helt underbart! Älskar att vi verkligen kan prata om allt & ingenting! <3 min allra allra bästavän.

Simon är iväg till Södertunaslott för att prata med dom om att börja jobba där.
Mamma är påväg till Västberga.
Jag har inte en enda plan för idag. Duktigt va?

Sitter och kollar på prislistor, ni kommer tycka jag är dum i huvudet! Men det är nått jag alltid velat. Så jag tänker unna mig det i slutet av denna månad! :)

Är det NÅGON som vet om dom säljer TOPTYG till min vagn Crescent? Hittar de ingenstans! Vet dock att Bugaboo vagnens går på min. Men känns så LAMT att köpa ett sånt när de inte ens tillhör min vagn?
Vill så GÄRNA ha offwhite tyget, är så trött på mitt svarta! + att de blivit SOLBLEKT.

Annars kanske ja tar och köper ett sånt, så får folk tro att jag försöker ha en bugga då jag inte har en. Men va ska ja göra? Kan ju inte SY ett eget! Så kom igen, TIPS om ni vet!!!

Postat av: Jenny- HaylieMama

Publicerad 2010-09-07 13:55:05

Gissar på restylane? inte för att du skulle behöva det men för att jag PRECIS kikade på dessa prislistor innan jag kollade in på din blogg :)

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-09-07 15:56:05

gick inte kommentera om gungningen. så skriver här.

My hade sin gungpremiär idag också :) såg inte förskräckt ut men fick inge leende på korten. så vet inte om hon tyckte d va kul eller ej, får testa fler gånger. :)



det där nya som wilja gör gör My me låter hemsk ibland men när man tittar på henne o fråga va hon gör så börjar hon skratta haha :)

Postat av: Nickan

Publicerad 2010-09-08 18:15:07

Vilken underbaring som sitter och gungar! Herregud så söt och go hon är:)



Skönt att Simon fick jobbet, det lättar alltid när sådant löser sig.

Kramar

Postat av: Malin

Publicerad 2010-09-08 22:17:51

Det här måste vara världens gulligaste! hon e så jäkla söt, man vill bara äta upp henne!! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela