Publicerad 2010-09-26 00:31:42 i Livet i Gnesta,

Till min Ibaby.




Japp, nu kommer detta fina skal pryda mig Ibaby. Är man galen som jag, så blir man lockad om man går in på andras blogga där de är en liiiiten länkning till en sida man kan handla på! ;D
Aja, de behövs kan ja iallafall säga.
Och SKITSNYGG!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-26 00:42:54

Vad är en Ibaby??????

Postat av: Frida

Publicerad 2010-09-26 00:52:43

Ja jag får göra det, hoppas de här veckorna går fort! Har mått så fint hela graviditeten så det vore skam att klaga.. men det måste man såklart göra ibland också ;D så man får ur sig det & kan gå vidare ;)



Ja hon är så fin!! Kan inte förstå att det har gått 6 månader sen hon kom, kommer ihåg sista månaden innan hon kom när jag klickade mig in här huuur många gånger som helst varje dag bara för att se om nåt hänt! Snart är det min egen unge som kommer :O Känns fan galet!

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2010-09-26 09:21:51

sv: Ja vi har försökt till och från och få henne i somna i sin säng i kanske en månads tid nu? Det är ju så hemskt o låta dom skrika sig till sömns så vi försöker hitta metoder som funkar hela tiden.



Har Wilja alltid fått somna vid tutten? :)

Kramar!

Postat av: Carro - Mamma till Adam & Alisha

Publicerad 2010-09-26 10:17:56

Haha man blir sugen, till och med jag blir det :) Fast nu räcker det för mig haha.. Ja det måste jag också handla, jag har ingen aning jag heller.. Ska avvakta till underbara barn för där är allt billigare och då ska jag se om dom har något bra, förra året var åkpåsar super billiga! :)



Alisha har varit för snabb, hon ålade när hon var 3½ månad, kröp när hon var 5 månader & satte sig själv från liggande på mage innan det, ställer sig upp mot allt och i förrigår släppte hon taget och stod själv (jag flög fram i panik men hon satte sig perfekt på rumpan haha), hon klättrar i trapporna, ja mycket mer än hon borde kunna! Adam var tidig också men inte såhär tidig :)



Alisha äter rätt bra men det var jätte mycket som hände när hon var bebis så min mjölk tog slut och BVC sa att det var okej i alla fall och att jag skulle kämpa på så det slutade med att hon gick upp 150 gram på 1½ månad efter det har hon legat efter med vikten men hon har ökat rätt mycket nu på sista tiden :) Det är mysigare med knubbisbebisar! Adam var en riktig liten tjockis haha!

Postat av: REBECCAS

Publicerad 2010-09-26 15:38:51

Vart hitta du de där fina skalet.. ? ;) länka på bloggen? :)

kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela