Publicerad 2010-09-05 00:04:57 i Livet i Gnesta,

Sömnlös!




Jadu min stora tjej, det va inte längesen du va såhär otroligt liten <3, det känns som de vore igår samtidigt som de känns som de vore flera ÅR sedan!
Ord räcker inte till för hur mycket din mamma älskar dig!
Nu är du inte heller minst längre, 'stora' Liam kommer se ut som en pytteliten korv brevid dig och du som ett kolosalt MONSTER!
Jag som tyckte du va så stor när du va en månad.... men när du va FEM veckor va du lika lång och vägde lika mkt som de nya miraklet! :) Du va en LITEN tjej, och nu... nu är du mest kort och fyrkantig, men ACK så ja älskar dig.

Kan inte sova... Ja som trodde att ja skulle passa på att vila... Men nej! beställt JORDENS snyggaste jacka, mössa och en kofta. Investering till hösten!^^, får dock inte de förns i Okt. (Sug HM).
Undrar om Pappa Simon har de roligt? Får inte tag på honom! så antagligen är spelningen jävligt bra! ;D Hoppas dom kommer hem som de ska?

Imorgon! ny dag, och va i helskotta ska man ta och hitta på?
Längtar så SJUKLIGT tills på Torsdag då ja ska köra mitt FÖRSTA pass! Poledance, here i come.
De vore fan värt att sätta pengar på att se... Shit, kommer inte ens ORKA hålla upp mig i stången.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-05 00:10:50

Kan du inte lägga upp lite bilder på vad du shoppar :) Kul att läsa om Wilja också, MASSA KRAMAR!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-05 17:46:21

riktigt fin jacka :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela