Publicerad 2010-09-18 10:10:32 i Livet i Gnesta,

Saturdaynight!




Godmorgon folket!
Wilja vaknade i tid imorse, och jag har varit vaken sedan kl ringde när Simon skulle upp! sex käre nån.. Känns som jag redan genomlidit ännu en dag. Och ja.. Jag är bitter idag, är fortfarande så uttråkad så de skriker om det. Och det är bara EN natt kvar tills min bästa kommer hem, tacka gudarna för det! <3
Saknar henne nått så galet nu.

Va händer idag då? S jobbar till 18.00 Mamma har huvudvärk, ja så uttråkad så de gör ont i kroppen.
Känner faktiskt att ja skulle behöva gå ut en sväng idag! ta ett glas vin med vännerna och bara VARA. Men de går inte för min lilla klängfia! <3

Men drömma kan man ju alltid göra! ;D

Ska sätta mig och försöka besvara alla era kommetarer om det går, och om Katla tillåter!

Postat av: Mimmi

Publicerad 2010-09-18 10:13:21

Snart är gudmor hemma igen och då blir Willis glad igen ;) SAKNAR ER!! EN NATT, EN NATT TILL!!!! <3

Postat av: Anna

Publicerad 2010-09-18 10:29:06

Tycker du ska försöka tänka mer possitivt så kanske allt känns lite bättre...börjar man dagen med att måla upp den i svart så blir den oftast där efter...sätt in lite rutiner i vardagen så med olika aktiviteter så kanske rastlösheten försvinner...t.ex. frulle, dusch, promenad, fika, hem, middag, träning lr promenad, tvmys...det är bara du som kan göra din dag rolig förvänta dig inte av andra att dem ska göra din dag åt dig :)

Postat av: Malin

Publicerad 2010-09-18 13:55:14

Klart det går :) Hon kommer överleva om du är iväg. Oftast blir dom som mest mammiga när mamman är i närheten. Utan mamma brukar det gå bättre, och visst att det kanske blir lite skrikigt i början. men hon har Simon där & tro mig, hon ÄR lugn av honom också, men skrigik "bara för att" hon är i en sån period :)



Lås inte in dig P, ut om du vill. Det drabbar bara dig själv i längden <3 W överlever!

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-09-18 22:13:55

Snygging! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela