Publicerad 2010-09-08 23:09:38 i Livet i Gnesta,

Poledance - CHECK!




  

  

  

Poledance, va ska ja mer säga än FYFAN VA ROLIGT! Värt varenda öre, och så jävla bra träning.

Simon vågade inte ta så mkt kort då ja stod längst bort! han va orolig för alla andra skulle tycka han va en läskig porrgubbe. Men två får jag bjuda på! 
 
Det är kväll, och jag har REDAN ont i varenda muskel som existerar i kroppen! Inte alls pinsamt att gå dit, alla är lika otränade som en själv, och ja! alla har problem med att lixom HÄNGA med på stången! ;D

Men gjorde vanliga piruetter kring den, 'fireman', och en SJUK fys! Shit, ja dog! Och min ena handled är alldeles SKINNFLÅDD! ;)

Vet inte vad Wilja har kommit in i för period...

Vakna som sagt vid SEX hon har sovit 40 minuter SAMMANLAGT under hela dagen, och är fortfarande vaken?:S hon sliter och biter i tutten! spottar och fräser åt den, är allmänt grinig. Vart har min snälla goa bebis tagit vägen? känns som hon har en elak-wilja-demon i sig.

Tänderna? enda ja kan tänka mig! Bajsar gör hon, äter som hon ska.. förutom att hon sover som en kratta! Glad hela dagarna, misstolka inte. Men nu på kvällstid, ÄVEN om hon INTE sover under dagen så VÄGRAR hon somna in på kvällen?

Kan det vara nattskräck?

Någon som vill börja med mig?

Postat av: Carro

Publicerad 2010-09-09 00:06:57

Åh gud va kul det ser ut, det skulle jag också vilja pröva!

Vad är priset om man inte bara tar en provlektion?

Postat av: emelie

Publicerad 2010-09-09 07:10:48

Det kan vara ett såkallat "språng", här är en länk till min gamla blogg. Spara texten och läs, kan vara roligt och sen är det ju såklart olika från barn till barn, men det står det iaf om dom olika sprången :-) Ha det bra!



http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5341780

Postat av: Patricia, mamma till Saga

Publicerad 2010-09-09 07:43:13

Fasen vad härligt att det var så kul! det ser ju så jävla kul ut också!

Kör hårt sexy-mama :D

haha ha det bra!

kram Patricia

Postat av: REBECCAS

Publicerad 2010-09-09 09:11:06

Börja med dig på Poledance? ja sitter här och fegar.. Men nu när du varit så moodig och duktig vill ja .. !! blev skit taggad! haha .. ( jag som e helt random för dig) haha skriv gärna till min mail eller min facebook, ta bara mitt namn och mitt efternamn från min mailadress. haha Kram på dig! :D

Postat av: Katinka mamma till Elias

Publicerad 2010-09-09 10:23:07

jag gissat på att det är tänder på G eller så har hon bara en tillväxt period. Men det låter precis som när min son fick sina tänder han sov ingenting och var grinig och bitig av sig så det kommer nog att lägga sig. Men kom också ihåg att deras sömnmönster ändras så hon kanske kommer att vakna tidigare mm.

Postat av: Sofia - Mamma till Levi (inget lösen längre)

Publicerad 2010-09-09 13:19:33

haha istället för snusdosa älskar levi våra iphones, lite dyr leksak dock men den funkar alltid när inget annat gör.. hehe :)

Postat av: Isabel

Publicerad 2010-09-10 12:35:47

Häftigt att du vågat dig på att prova poledance! :)

Vad var det det kostade? Har hört att det är riktigt bra träning! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela