Publicerad 2010-09-18 11:33:44 i Bara Patricia,

Nostalgi genom bloggen.


ta-taa!

Jag går in i bloggen, för skojs skull backar jag till Augusti 2009 och blir helt varm i hjärtat. Vecka 7+5 börjar den med.. Och förstår ni hur längesen det är? Jag har snart en sexmånadersbebis här hemma! Och då va hon bara en liten ärta. Och jag och Simon hade inte en aning att vi väntade den finaste & bästa flickan i hela världen!
Gud.. Så mycket som kan hända på ett år? så mycket som kan utvecklas på ett år? Så många känslor man saknar på ett år? Så mycket tankar som förändrats under ett år? Det är egentligen helt absurt.

Det här gjorde min dag kan jag säga!
Vilken START jag och Simon egentligen hade, vilken tuff tuff start som MÅNGA inte hade orkat att genomlida. Men nu är vi här! Och ska inte säga att vi har de jobbigt då & då. Men när man kan läsa olika bloggar så HAR vi det bra. Bara att jag och Simon vill ha de 'perfekta' som kanske inte alltid funkar.

Vi blev av med vår lägenhet på en kväll i Globen! Drömlägenheten för oss båda. Jag blev av med jobbet, Simon fick inget jobb! vi flyttade till en stad han ALDRIG varit i. Alltså Gnesta! Vi bodde hos min Pappa i 2 månader i en liten CELL, och kunde knappt röra oss. En 90 säng hade vi att dela på! Och jag va gravid...
Han fick jobb, strul med lön. Fick ett nytt jobb, strul med lön. Jag fick inget jobb! alltså, en halv inkomst på två personer. Gick åt helvete må jag säga! Vi KÄNDE knappt varandra!
Han kom ut från ett förhållande, jag likaså..

Nä, när jag tänker efter är det ett rent MIRAKEL att det fortfarande är vi 3 idag! <3

Postat av: michaela

Publicerad 2010-09-18 17:25:18

sv; varsågod! :)



vad roligt! Ligger björn axen på 150 000kronor? :)

Hoppas du börjar, det är ett väldigt roligt yrke, ja..det känns inte ens som man jobbar när man står där :D

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-09-18 23:02:33

Och ni är SÅÅÅÅÅÅÅÅ söta alla 3 :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela