Publicerad 2010-09-09 22:27:36 i Livet i Gnesta,

Kvällen i helhet.


Då kommer mamma hem och har RÅNAT pansionärerna på pengar! 1100 kr rikare, hon satt där med gamlingarna själv. 3 timmar senare så kamma hon hem STORVINSTEN med en halvbricka!
Kärringarna brevid: Nämen Inger..... SÅG du? hon hade bara en HALV bricka och VANN!!!!

Japp, så halvtio kom hon innanför dörren här hemma med pengarna över huvudet och hoppade lite på tå!^^, så nu är morgondagen räddad. EN lunch på Nellies och råd med TVÅ koppar kaffe (och inte ta den andres påtår....).
Bra Mamma! Starkt jobbat, de här gillar vi.

Så med andra ord är det BINGO som gäller på Torsdagar! Ganska bra för att lägga 40 kr... ;)

Wilja har återigen varit världens snällaste bebis hela kvällen SOVIT med andra ord... Sen kl 7! Och japp, nu ligger hon och Pappa och myser och skrattar i sängen! Då va min kväll räddad, flera koppar kaffe senare lixom...

De va så mysigt & underbart att få hem Wilja igen! hon skrattade och log, och som hon saknat mig i mängder! i 5 HELA timmar va hon borta. Vi har tagit rekord nu! :) Men bättre och bättre blir det.
Simon ska iväg och jobba hela helgen nu! imorgon blir det BVC, sen har vi ingen plan alls.

Va ska ni hitta på i helgen? Behöver inspiration! Har nada på hyllan... Om det är onsdag, torsdag... Söndag har ja ingen aning om! alla dagar ser likadana ut... Börjar bli knäpp! :O

Postat av: Nicole

Publicerad 2010-09-09 22:54:56

Tävla om biljetter till underbarabarnmässan i min blogg! :) ha det bra vännen

Postat av: Classy - ung blivande mamma!

Publicerad 2010-09-10 01:28:15

Tack du! Mysigt, hur gammal? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela