Publicerad 2010-09-04 10:04:25 i Livet i Gnesta,

Grattis MIMMI! <3




Min älskade och bästavän, min starka och underbara vän! Allt har gått så snabbt, men nu är äntligen lilla vackra Liam här! Jag kan inte förstå att det är sant, min lilla gudson har äntligen kommit! nu är han HÄR <3
Och din Mamma är stoltare än någon annan. Jag längtar så himla mycket till den dagen då vi ses, ska krama dig, pussa dig och berätta att vi kommer skydda dig från ALLT ont i hela vida världen.

Jag är så lycklig, och den här dagen är den NÄST bästa i hela mitt liv! :D ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH <3
Mimmi jag... jag är så jävla STOLT över dig!

Postat av: m

Publicerad 2010-09-04 10:21:17

hon får mms:a en bild på honom!!

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2010-09-04 12:08:16

Vad roligt, grattis och hälsa grattis till Mimmi :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela