Publicerad 2010-09-11 22:45:14 i Livet i Gnesta,

Fattar ingenting!


Är hemma och är förbannad, förvirrad & ledsen! och förstår ingenting.


Sen NÄR blev det FEL att försöka att undvika att sitt barn blir
SJUKT?

Att JAG är rädd om Wilja är väl bara bra? Och jag ska inte få skit för att jag inte vill att barn ska hosta henne rätt i ansiktet eller nysa på henne? Om man kan undvika den sitsen så gör väl varenda mamma det? :S
Det är MITT barn, och det är vad JAG vill!

Sjuk KOMMER hon att bli, miljoner gånger när hon börjar på Dagis!
Men när hon fortfarande är en liten BEBIS?

Baciller är bara bra, träffa människor är bara bra! Men är man sjuk, snälla! TA INTE I HENNE. Och RESPEKTERA mig & MIN dotter.

Postat av: Emilie - Mamma till Sammy.

Publicerad 2010-09-11 22:56:05

Jag tycker bara att det är BRA att du föröker undvika att Wilja blir sjuk och,eller smittad.

Är inte så värst kul när så små blir sjuka.



Sen som sagt blir dom ju säkert smittade och sjuka mycket när dom börjar på dagis, då kan man inte göra så mycket åt saken. men då e dom iaf STÖRRE.



Så kan man ungå att wilja blir smittad när hon är så liten som hon är, så länge man kan så är det ju bara BRA! Varför låta sitt barn bli sjukt lixom?



Så jag tycker du resonerar BRA, helt rätt...!!!

Postat av: naiana mendoca

Publicerad 2010-09-12 00:13:39

du resonerar helt rätt! jag hade gjort samma sak.



jag fattar inte hur patricia kan få skit ibland. hon är ju den enda bästa/finaste unga mamman i Gnesta! fattar liksom inte hur nån kan gå in på hennes blogg och kalla henne hora och skriver att wilja är tjock och kommer bli mobbad i skolan. det var ju en som skrev såna saker förut, hoppas den omogna människan har slutat.



/tjejen du träffa utanför Videorullen

kram

Postat av: Emeli

Publicerad 2010-09-12 09:00:29

Hej

Tänkte tipsa om denna blogg http://varlillabutik.blogspot.com/ som säljer söta nallar. I deras mage ligger en vetekudde som man kan ta ut i genom ryggen och värma den i micron och sedan stoppa tillbaka den, så blir nallen varm och go.



Kram

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-09-12 11:09:35

Jag tycker verkligen inte att du resonerar fel, det är väl en självklarhet att man vill undvika att sitt barn blir sjukt! Även om det inte går sen när dom börjar på dagis.



Tänkte fråga dig hur du trivs med din vagn? Såg att du hade köpt någon som var i samma stuk som Bugaboovagnarna :) Och jag är sugen på en sån, bara det att dom är så himla dyra så vet inte om jag ska satsa på en sån eller titta på liknande som du gjort :)



Kram

Postat av: Mamma till son på 3 år!

Publicerad 2010-09-12 12:18:09

Hej!



Håller med dig hel hjärtat ;) Jag var precis lika dan med min son. Varför utsätta dom små liven nu i början, och varför kan inte vissa människor kan acceptera.

Är fortfarande så att ja vill undvika och han är 3 år nu. Dagis bacillerna kan ja inte undvika, men andras kan ja göra.



En av mina systrar har 3 barn och dom åker på allt nästintill. Jätte tråkigt men det jobbiga är att om vi planerar in att vi ska göra nått med ungarna och nån av dom har blivit dåliga så BERÄTTAR hon ALDRIG det för att hon vill träffas.(försöker alltid komma med undanflykter) Och det är såå förbanat irriterande för att hon förstör inte bara för sig själv hon förstör för mig också. Och förstår inte sen varför ja aldrig vill träffas och knappt prata med henne i telefonen.

Om man säger till henne så blir hon skit sur och slänger på telefonen eller går där ifrån och är skit ledsen.

Om ja pratar med mamma om det så blir hon skit sur och skäller ut mig efter noter.

Den ända som förstår mig och ser allt det jag ser är våran stora syrra. För hon åker alltid på nått skit när hon vart hos henne för det mästa är det magsjuka, och det är det sista man vill åka på.

Hennes ursäkt sist till syrran var att hennes älsta var nervös över att dom skulle komma. Men då går man inte på toaletten och gör nr 2, 6 ggr och det är löst + en gång hann han inte så det kom i kallingarna.



En go och glad mamma!



Ps Wilja är super söt och go och du är världens bästa mamma till henne =)

Postat av: Therese - Mamma till Kelian

Publicerad 2010-09-12 14:42:58

Patricia, du gör helt rätt i att försöka skydda henne mot att bli sjuk. Snälla, vad är det för jävla människor som är helt dumma i skallen. Klart man vill undvika att dom blir sjuka när dom är så små. Herregud säger jag bara... Människor. Du gör helt rätt! Hoppas allt är bra annars :) KRAM!

Postat av: Isabel

Publicerad 2010-09-12 20:47:30

Jag hade nog gjort precis samma sak! Alltså seriöst, är man sjuk har man väl för fan vett nog att inte ta i en bebis som inte har hunnit bygga upp ett immunförsvar än!?

Ingen får komma i närheten av min dotter om personen i fråga eller sjuk, allra minst få hålla i henne! Precis som du säger är baciller bra och att träffa människor och byta miljö, men man får allt agera mamma utan att få skit!

KRAM!

Postat av: mian

Publicerad 2010-09-12 21:14:39

Hejsan jag har oxå varit sån, och Cevin har bara haft feber 1 gång och de var efter en av sprutorna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela