Publicerad 2010-09-04 21:35:37 i Livet i Gnesta,

En kväll, bara för mig själv!


Förlåt för ett helt värdelöst bloggande sista dagarna, men det är mycket som händer och HAR hänt. Så att sitta vid datan är inte riktigt nått Prio!
Ligger för en gångs skull helt själv med Wilja i sängen, har bunkrat upp mig med chips, läsk och hela säsongen av FÅNGARNA PÅ FORTET från 1992. Så nu ska vi ha en myskväll, bara vi två! Wilja sover dock, men ändå.

Mamma är inte här (hon kommer bo hos oss) ett tag framöver. Tills rättegång och åtal, eller allt som kommer att hända. Så hör ni mycket om henne i bloggen, thats way! Wilja har sin mormor på heltid för ett tag.

Syster kom förbi med Moa ett tag! käkade mat, satt och pratade och bara hade de mysigt. Iväg till Gnesta Strand och tog ett glas vin i solen! Fan när kom hösten? det är ju verkligen SKITKALLT såfort solen försvinner lite! hemskt. Men skönt! hellre de än med värme med dom här små..

Simon kom och vände nästintill lika snabbt! så ikväll ska han ladda och kolla på spelning! :) Hoppas han får det grymt. Dock saknar jag honom hemma! inte sätts på flera dar känns det.

Och jag kan inte få ut Mimmi ur skallen, tänker på henne och Liam hela hela tiden! och han är så FIN så jag spricker snart, lätt den sötaste pojken jag nånsin sätt! en sån vacker liten bebis.
Om Wilja kunde se så söt ut när hon kom! hon va mest en ihoptryckt liten smurfgubbe! <3 älskade du.

Nä, så på med fortet och hoppas på att somna i tid! Jag är TRÖTT och för mkt i skallen.
Tycker så synd om mamma, och all min energi går ut på att försöka få henne på andra tankar! att hon ska må så bra som hon kan. Lappa lappa... det här kommer ta ett tag, om ens det.

Postat av: emm

Publicerad 2010-09-04 21:47:24

Men patricia! Vad har hänt?! Hooppas det blir bättre! Tänk positivt!

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-09-04 22:22:20

Ville mest kika in och säga att du verkar vara en sådan underbar person verkligen delar med dig av hur livet kan se ut på båda hållen i mina ögon är det så vackert. En människa med en enastående livsglädje som finns för sina när och kära i tanke & hjärta.

Postat av: Nickan

Publicerad 2010-09-04 22:30:26

Va stark! Måste vara hemskt att se sin mamma så.

Men kämpa och tänk positivt!

Många kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela