Publicerad 2010-10-21 18:20:10 i Bara Patricia,

Operation, Restylane.




  

Vet ni?
Jag vill och ska göra Restylane i läpparna. Varför? - Jag tycker det är snyggt!
Tycker de är så förbannat trist med alla fördomar och för ALL skit man får för man tycker nånting?
Jag är FÖR operationer! Mår man bra av det SJÄLV, så ser inte jag ett hinder? Gör ni?
Jag vill lägga i en fyllning i läpparna, mest kontur för att jag tycker det är SEXIGT och kvinnligt med läppar. Inte för att NI tycker det är fult eller dumt! Min kropp - mitt beslut.

Lika mycket som jag vill fixa brösten! Inte stora på de sättet, men fylliga och på plats.
Har C kupa innan graviditeten, och dom blev inte större. Men nu känns de som dom hänger istället, eller att de mest är SKINN!

Är det FEL av mig att tycka som jag gör?

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-10-21 18:32:11

Restylane för läpparna :) Ja varför ska man inte vara för operationer?

Alla har vi ett eget val och klart att man kan vilja göra sig själv lite finare :)

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-10-21 18:55:50

Nej det är inte fel, dock tycker jag att du har fylliga läppar, skulle vilja ha dina :) Men som sagt dit liv din kropp, du blir fin vilket som :)

Angående bröstoperation, det vill jag sj göra. Inte göra dom större utan fylla ut det överflödiga skinnet jag fått efter amningen. Men det får bli efter ja är klar med barn o om pengar kommer finnas vill säga.

Men stå på dig, folk kommer garanterat kommentera o ha sig men ignorera bara.

Hoppas ni har det bra och att wilja växer o frodas o att hon snart inte behöver din tutte för o somna längre. kram

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-10-21 18:57:53

Go for it, och som sagt: Din kropp - ditt beslut! Skit i vad andra tycker, följ ditt hjärta :)

Postat av: Klara

Publicerad 2010-10-21 18:59:44

du gör helt rätt!! Man ska göra det som känns rätt.klart man inte ska opperea allt för mkt tex för saker som man kan träna bort! Men tex läppar eller bröst är inget man kan göra något åt själv utan måste betala pengar för och få hjälp:) Ett bättre självförtroende gör att man mår bättre som människa:) Du verkar vara en toppen mamma och en toppensnygg tjej:D

Postat av: Klara

Publicerad 2010-10-21 19:25:10

Precis:) Man ska vara nöjd med sig och är man inte det är det bara rätt att göra nått åt saken:) Hoppas du kommer bli nöjd med framtida operation eller läppfix:)Kram!

Postat av: Hannele - mamma till 2 fina prinsar <3

Publicerad 2010-10-21 19:25:36

Du gör det som DU själv tkr att göra ^^,

Jagär också För det om man gör vettigt av det :)

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-10-21 19:27:43

sv: japp redan, men mkt är borta nu, solen har legat på idag o varit plusgrader. Så hoppas nästa väntar en månad iallafall. ja det kommer nog, uppe i kiruna är det hur mycket som helst o ja sa att här är inget, nene på kvällen kom det, så det är nog på g till er med.



Va så lite så :) varför ska man klanka ner på andra för, bara för att dom tycker olika. nu tycker ja ju samma som dig. men det finns ju så mkt folk som bara kommenterar för att dom vill va elaka. onödigt, håller dom itne med kan dom hålla tyst tycker jag. precis, jag trivs inte med min kropp alls nu, jag accepterar den men lite ändringar skulle inte va fel. :)

Postat av: emma - mamma till hugo <3

Publicerad 2010-10-21 19:42:24

sv; Tack, nöjd med bilderna :) Vi fick vara snabba att fota så dom inte började frysa ;) Ja det ska bli superroligt :) och bara så du vet så är inte wilja äldst, en tjej som har med två barn som båda är äldre.



Och ja Hugo har blivit så stor :p man hänger ju inte med!



Kram till er!

Postat av: Soffi

Publicerad 2010-10-21 20:17:02

Håller med.. MEN, du behöver inte lägga in det i läpparna ju? du har ju redan fylliga och fina.

Postat av: nathalie - mamma till Medina

Publicerad 2010-10-21 20:29:23

nej verkligen inte :D

jag fyller mina läppar (;

ska nog fylla på måndag! FÖLJ MED ;)

Postat av: karro

Publicerad 2010-10-21 20:52:41

Klart du ska göra :) Jag gjorde själv en liten läppfyllning, fast då använde jag juvaderm. Jag älskade mina läppar då :) försvann dock rätt fort.



go for it :)

Postat av: naiana mendoca

Publicerad 2010-10-21 21:27:42

bara du inte ser ut som Kissie till slut.

egentligen behöver du inte göra någonting. du är ju redan så vacker en kvinna med barn kan bli. synd att du inte ser det själv. spännande att se hur det ser ut sen. lycka till. din kropp, ditt val.

Postat av: Johanna

Publicerad 2010-10-22 08:43:10

jag är också för operationer, så länge man gör det så att man kanske inte ser ut som den där Kissie ^^



Själv tänker jag fixa tuttarna efter denna graviditet och amning då jag är säker på att jag inte vill ha flera barn.. Innan hade man fasta och nu som du själv säger så är det mest skinn.



Jag mår DÅLIGT över att se ut som en skinnpåse. Läpparna mina är jag däremot nöjd med men som sagt.. längtar jävulskt til den dag då jag ar nya bröst:)

Postat av: LindaQ

Publicerad 2010-10-22 09:56:58

Jag är för!Kör bara,så länge det inte går till överdrift.Jag skulle också vilja fylla läpparna lite,men vet inte om jag vågar?Vill ju inte att det går så fel att det inte ser normalt ut efteråt:/

Postat av: Linda - Mamma till Joline

Publicerad 2010-10-22 17:22:38

Har samma problem som du med tuttarna! Jag hade också c-kupa innan graviditeten och kände mig helt nöjd med det eftersom det passade utmärkt till min kroppsform. Nu efter amningen har tuttarna blivit "tomma" på något vis, lite smått hängiga, mindre och lite platta uppe på om du förstår.



Fult hur som helst (tycker jag).. vore det inte för att det kostar så mycket pengar så skulle jag vilja göra en operation där man tar fettceller från någon annanstans på kroppen och sprutar in i brösten. En mer naturlig operation, implantat vill jag inte ha!

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-10-23 02:51:26

tkr verkligen inte det är en dålig ide! Självhar jag fyllt mina läppar tre gånger, två av dom på adam ocheva kliniken i sthlm. Jag blev super nöjd och jag struntar i vad andra tycker gör det du me, du kmr bli skitsnygg ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela