Publicerad 2010-10-24 08:36:41 i Livet i Gnesta,

Godmorgon Söndag!




För nästan exakt år sedan med min fina gravida mage, SOM jag längtar tillbaka till den <3

Igår kom Simon hem och överasskade mig, trodde jag skulle få se honom på Tisdag när jag vaknade, men inte! Han tog sig hem, och KRAMADE och pussade på mig! trodde inte de va sant. Kunde faktiskt KÄNNA på honom, och säga att jag saknade TILL honom när han va här? Sjukt! Som sagt, han har ju jobbat såhär hela månaden, och skoja inte om ja längtar <3
Men han kom hem! och gjorde hela min kväll, jag som hade köpt Popcorn, godis & läsk för att ligga i soffan och tycka synd om mig själv, fick faktiskt DELA med mig av godiset!^^,

Nu på morgonen har jag en tjej som inte alls vill sova, så de va bara att ta sig upp snäppet för tidigt, kl 8. Är INTE van vid de, så ögonen svider! Men bara att Wilja är glad :) Hon ligger här på golvet och drar ut korgarna i hyllan! Shit, jag MÅSTE verkligen barnsäkra mer här hemma. Snart kommer hon börja klättra i de tomma lådorna.:

När började ni barnsäkra, och gjorde ni något speciellt?
TIPS!


Jahapp, idag ska jag till Mickis vid kl 14.00 för en födelsedagsfika! <3 och snorpan ska bli fin fin.

Hoppas mami har de bra i V-vik :) Saknar henne konstigt nog.

Postat av: Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Publicerad 2010-10-24 09:07:40

Direkt när Kevin lärde sig krypa så började jag sätta lite spärrar hit och dit eftersom han började krypa på dom men sen när det var spärrar där så slutade han pilla på dom och sen när vi flyttade behövde jagi nte sätta tillbaka spärrarna längre för att han är aldrig på dom sakerna han inte få vara på :)

Postat av: michaela

Publicerad 2010-10-24 10:39:13

sv; jaha! :D



hoppas ni hittar någon som tar lägenheten då, förstår att man inte vill betala dubbla hyror liksom!:(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela