Publicerad 2010-10-04 10:48:31 i Livet i Gnesta,

Ett litet kort!




De e jävligt bra att man är kortast av alla.... då ska man även huka sig? BRA Patricia!

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-10-04 11:44:15

Sv: ja du är inte första personen som säger det. hehe. men ja dom är lika. :) Tack. Kram

Postat av: Hannele - nybliven 2barnsmamma <3

Publicerad 2010-10-04 12:54:35

Gick icke att svara i sluta ammainlägget så jag skriver här istället :)



Dom tipsen jag kan ge dig är att du visar henne varje dag nappen och nappflaskan så att hon får bekanta sig med den ja tex låter henne tutta på dom lite försiktigt fast hon spottar ut dom så låt henne ja tutta iaf, tvinga henne lite med det och visa att det inte är farligt :)

Testa att inte ha något i nappflaskan, låt henne lek med flaskan och napparna så kanske hon vänjer sig tillslut.

Sen så kan du spruta över lite mjölk i flaskan så får hon ja vänja sig vid den, alltså att hon dricker ur den lite försitkigt.



Börja med små steg vet ja :) kanske inte så jättebra tips men när jag har börjat något nytt med kevin och han gillar inte det så tar jag små steg och låter han lära känna den saken som han ska ha osv, krångligt att förklara :)



btw..vad äre för flaska du har testat att ge henne ? :)

Postat av: Cissi - mamma till Cornelis

Publicerad 2010-10-04 13:02:42

Nemen åh vilken tur. Då har jag nånting att läsa fortfarande då, haha!

Ja absolut det kan jag göra! Kramkram :)

Postat av: Sanne - mamma till lykke

Publicerad 2010-10-04 16:04:47

tack detsamma, det var så jag fastna på din!:) Okej, ja jo men samma här. Fast Lykke hatar då nässugen.. tror det slår lite lock i hennes öron.. Men inatt har det dock gått bra, ville sova hos mig, en helnatt med sömn blev det.. det var hon värd lillan. Hoppas Wilja blir frisk snart. kram :)

Postat av: Hanna

Publicerad 2010-10-04 16:12:26

Kunde inte komma in på kommentarsfältet om att sluta amma. men det är de inlägget jag vill kommentera. :P

Min lille kile tar flaskan jättebra, så bra att han inte ville suga tutte längre. Men han vill fortfarande ha den där trygghetskänslan som bröstet gav honom. Vet inte om du har testat att ha henne i samma position som när du ammar fast med en napp istället. Det funkar jättebra på min kille. Men det är ju inte alls lika för alla. =) Kanske kan vänja av henne med att maten är trygghet, och istället nappen vid bröstet.

Hoppas att det funkar fint för er :)

Postat av: Emeli

Publicerad 2010-10-04 17:20:11

Det är så trist när man inte kan ordna allting på en gång, men skulle man det skulle man antagligen vilja ha tusen nya grejer och ändå känna på samma vis :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela