Publicerad 2010-10-12 09:39:47 i Wilja 6-9 månader,

Bad update..


Första natten sedan Wilja kom som jag faktiskt inte fått sova, vaknat var 30:e minut hela natten. Förstår inte er super mammor som aldrig får sova! Huvudet värker, ögonen gör ont. Och jag är helt slut! Tack godegud för att ni har gett mig en ängel som barn, och inte en liten terrorist. ♥ Hoppas bara hennes tänder spottas ut nu! De här gnället är inte de roligaste.

Jag beundrar er som faktiskt orkar, dag in och dag ut. Jag hade ju blivit knäpp! sömn för en människa är faktiskt A och O. Simon va så snäll och gick ut med henne kl 7, så jag har fått sova någon timma i sträck iallafall.

Gör så ont att se henne ha så ont & inte kunna hjälpa till på nått sätt! Det är ju gnäll genom dagarna, och verkligen PANIKSKRIK på nätterna! Hoppas bara det handlar om tänderna, så de inte är något annat? Febern är bra idag iaf.

Igår tog vi vårat pick och pack och åkte till Stockholm för att hälsa på svärföräldrarna! Hade en jätte mysig kväll med god mat, massa prat och ett glas vin.
Somnade alldeles försent, då Wilja slockna kring 21.00 och vakna inte förns 02.00 SEN va hon vaken KONSTANT!

Nu håller jag bara tummarna för vagnen<3

Postat av: Alexandra- Mamma till Ebba 091210

Publicerad 2010-10-12 10:40:13

Känner så igen de där gnället, Ebba var likadan. Provade det mesta folk rekomenderade från Apoteket men det enda som hjälpte var Dentinox som min kille köpte i Norge på deras Apotek! Det var rena miraklet! Visst en Alvedon hjälpte ju lite men Dentinoxen bedövar å så. Provade den själv på tungan och det började pirra i den nästan med en gång :)

Postat av: Louise

Publicerad 2010-10-13 20:54:12

Varför ska du sälja vagnen? kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela