Publicerad 2010-11-16 15:04:46 i Livet i Gnesta,

Helvetesdag!




  

Igår hade vi verkligen en dag dagen ur helvetesdagen! Jag och Simon bråkade. Och hus i helvete blev det! Vårat första riktiga bråk måste jag säga.
Vi sa saker som vi inte menade. I vilket fall inte jag! Men han sa saker som jag inte kan acceptera, och jag är jävligt glad att Wilja är så liten så hon inte förstår. De är inte acceptabelt, oavsett hur arg man är. Det visar NOLL respekt! Igår ville jag strypa simon med mina bara händer.
Och idag har jag ångest, och önskar att få allt ogjort.
De slutade med att han sa: Jag kommer inte hem och att en familj kanske inte va något han behövde? och han tog datan och gick. Så här satt jag? Chockad? Ja! Arg? Ja! Ledsen? OJA!
Men ARG för Wiljas skull, för så gör man bara inte.

Sen imorse va han hemma. Sov på soffan, vilken klyscha! Och jag kom upp, 30 minuter senare gick han till jobbet. Fick vi prata? Svar nej! utan en puss på huvudet som om ingenting.
JAG BLIR GALEN!

Såhär kan jag inte ha det. Och jag måste få prata, vi är förihelvete en familj. Då kan man inte blunda för problemen! och jag är så jävla rädd att de ja sa för ett BRA tag sen kommer komma nu.

Jag va livrädd för att de skulle gå sålångt så vi inte ens ville prata med varandra, för Wiljas skull! utan bättre att gå skilda vägar redan innan, så man kan hålla sams för HENNES skull.

Jag vet inte vad som händer, jag bara önskar att han ska förstå vad JAG menar!
Jag älskar dig, det vet du. Men de här håller inte! vi måste ändra oss.

Jag saknar min mamma.

Postat av: Nickan

Publicerad 2010-11-17 09:46:23

Det bästa med din blogg är att du visar ALLA sidor av ett förhållande och det får många att känna igen sig och inte tro att det bara händer dem.



ALLA bråkar vi och utan bråk har vi inget bra förhållande, det är vid dom tillfällena man har chans att föränras!



Hoppas att allt löst sig? Om inte så kommer det göra de. Och för varje bråk ni klarar er igenom, dessto tajtare blir ni!



Kramkram

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-11-17 11:04:00

Han kommer väldigt snabbt att inse att en familj är ALLT han behöver. Finns inget viktigare och så tom han måste känna sig utan lilla Wilja. Jag hoppas han ångrar sig riktigt ordentligt och tar tillbaka allt!



Du är stark :)

Postat av: Madde

Publicerad 2010-11-17 11:10:41

Jag och Ali har haft ett liknande bråk en gång, just där och då känns allt pissigt och man känner sig besviken.

Men jag tror verkligen det hör till, man har mycket press på sig när man har barn, både att man ska vara en bra förälder och ge sitt barn det bästa möjliga liv man kan ibland rinner bägaren över.

Man kan ju bara hoppas att man lär sig av sina bråk och utvecklas även på det planet. Vilket jag tycker att man gör också!

Aja ville bara säga att jag vet hur det känns!

Men det blir bra!

Kram

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-11-17 11:37:29

Mitt förhållande blev så otroligt mycket starkare efter att jag och killen bråkat riktigt ordentligt och faktiskt lyckats lösa det, vi småbråkade mest varje dag och sen kom ett riktigt stort bråk.. Man behöver kunna bråka och lösa det för att det ska hålla länge (tror jag iaf).. Detta hände efter att vi varit tillsammans i 1 eller ett och ett halvt år kanske, kommer inte riktigt ihåg.. Nu har vi varit tillsammans i snart 4 år..

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-11-17 12:08:30

Du är inte ensam, alla vi som är i förhållande bråkar ju med våra älskade. Men jag förstår det där med saker som man kanske inte skulle ha sagt och att få en puss på kinden som ingenting.

Min karl är likadan,I promse ;)

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-11-17 14:35:18

Usch inte alls kul o bråka. Vi har haft några småtjabb men gått över ganska snabbt.

Hoppas det löser sig för er så lilla Wilja får ha sin mamma o pappa hos sig. :) Ni är så söta tillsammans. :)

kramiz

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-17 14:41:35

håller med förgående talare Nickan,,,,

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-17 20:53:56

:(

Hoppas att allt e bra nu!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela