Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-11-23 17:32:02

sv: Jag har inte haft så mkt måsten,det är ca 3 ggr i veckan som hon sover hos mig i soffan på mitt bröst. Om hon vaknar å är lessen när hon sover på dan så somnar hon inte om om hon är trött så bruka ta upp henne o mysa lite då. ja pussar får man inte många av. Hon hoppar iväg o skrattar, tycker det är jättekul o bli jagad :)

Rätt vinklar o rätt kläder så ser du längre ut, som på detta kortet i detta inlägget. :) Joda klart du har ansikte för det, du är jätte vacker människa. Jag skulle döda för din kropp o ditt ansikte, jag svär! :)KRam

Postat av: Sandra - mamma till Minéa

Publicerad 2010-11-23 20:05:15

Sv: Jag trodde heller aldrig att Minéa skulle få nå tänder :P men det verkar då som att de är påväg.

Du ska se att Wiljas också kommer snart.

Jag tror däremot att Minéa aldrig kommer att lära sig krypa :P Hon HATAR verkligen att ligga på mage och hur mycket jag än försöker sp vägrar hon. Men däremot är hon duktig på att "gå". Om man håller henne i händerna så går hon, så gulligt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela