Publicerad 2010-11-15 22:51:58 i Listor / sanningar om mig,

Dag 1 av 30.






♥ Dag 1 – Presentera mig själv:


Patricia Lindh heter jag, är en tjej på 20 år som bor i en liten stad ca 8 mil utanför Stockholm. Bor tillsammans med min dotters Pappa som heter Simon och är även han 20 år! Tillsammans så har vi våran Wilja Cornelia som är idag 7 månader och 16 dagar gammal! <3
Wilja kom till världen under lite annorlunda omständigheter! Haha. Jag blev nämligen gravid allra första gången jag och Simon hade sex. Den 13 Juni 2009! och vi +:ade den 14 Juli 2009. Vi kände knappt varandra, och vi tog beslutet att kämpa tillsammans! Det blev vi den 13:e Juli, alltså dagen innan!
Jag bodde då i Saltsjöbaden i Sthlm och Simon på Söder. Vi flyttade till Globen tillsammans, och kort därefter fick vi våran lägenhet här i Gnesta.

Som person har jag alltid varit - rätt fram! och gjort lite som jag själv har velat. Jag har ridit i hela mitt liv, haft hästar & tävlat! Jag har gått på militärgymnasium, varit utomlands minst 2-3 gånger om året. Och varit i Thailand nu 8:a gånger! och SKA dit igen. Älskar att resa, åka omkring och upptäcka!

Jag är uppväxt i Gnesta, och bodde här mina första år. Flyttade till Dalarna när jag va 7, sen har jag verkligen flyttat omkring hela jäkla Sverige känns det som. Jag är ett maskrosbarn! om ni förstår vad jag menar? mer om det kan ni läsa under: Om Patricia!
Det har hänt jobbiga saker i mitt liv, alldeles för många! men på många sätt kan jag tacka för det. De har lixom gjort mig till den starka tjej jag faktiskt är idag!

Under skoltiden så va jag den där JOBBIGA och kaxiga bruden! som hellre skolkade och svor åt lärarna, än o sitta på lektionerna.
Önskar att någon tog tag i mig och smällde till mig! Faktiskt.
Jag gick ju i samma klass som min bästavän Mimmi, men umgicks inte ett skit med henne då hon va den 'utstötte' och hatade mig mer en pesten, och jag henne. Men en dag.... En dag blev hon min bästabästavän! så kan de gå.

Mitt mål i livet är att bli utbildad frisör, och verkligen göra klart det! jag skulle ha börjat på björn axén i samband med att jag blev gravid, så de fick vänta..
Vi är 7 syskon med mig! 4 systrar och tre bröder. 4 på pappas och 2 på mammas! :) Jag har alltid bott tillsammans med Pappa sen jag va liten. Har alltid varit problem hos mamma, i hennes tidigare äktenskap.
Mitt liv har förändrats helt, och jag har fått den största gåvan i livet! min dotter. Det är NU mitt liv börjar :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-17 13:53:10

gud va söt dotter och du med v.. mysig blogg du har.. ska ja börja följa nu:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela