Publicerad 2010-05-19 11:07:07 i Livet i Gnesta,

MUUUUSDAG! med internet... ;)




Hand i hand så kommer vi allra längst! <3

Till era fasa om att internet skulle försvinna igår, så blev ja lika chockad över att jag hade det kvar! dock lycklig! :) steffi har iinte kommit och hämtat det ännu. Och PHU för oss! Igår va de också en heeldag i Södertälje.
Va först på BVC på läkartid med Wilja, 54 lång och 5330 gram nu. Tjockis! Kollade även höften igen som såg helt strålande ut. Har alltså inte behövt att använda någon skena eller stöd...

Åkte till S-tälje sen å mötte Lindah, annakarin å com på Milano satte oss och fika lite snabbt! Sen mötte jag upp syster som kom och gjorde mig sällskap en stund! hur mysigt som helst. Hon berätta om minisemestern på Åland med ungarna! fan 25 grader varmt å bad? KOM HIT värme!
Sen tog jag mig till Millan och Micke för å se lilla Ella som kommit till världen. Stannade inte kvar sålänge, utan gick ner på stan igen och mötte Lindah vid maren! tog en glass å en kaffe, gick å snacka skit i solen. Va så jäkla supermysigt! Fan fy för södertälje på många sätt, men fan va mysigt de va igår! en BRA dag.

Åkte hem så ja va hemma runt kvart över åtta! Väntade in Simon! Sen blev de supermassage för min del. Har världens bästa kille! å va har ja gjort för jobbigt lixom? fikat med lattemammor! ansträngande liv jag har skaffat mig måste jag säga.

Vaknade nu för ett tag sen! idag blir det en såkallad muuuuuuusdag med Simon! bara vara, vi ska tydligen :

Pussas
Kramas
Promenera
Massera
Kolla film
Mysa med Wilja
Vara på bra humör hela kvällen lång
Och en massa annat! De hittade jag i min kalender! ;)

Mysig dag va? haha. Söta du!

Så de blir inte mkt gjort idag kan ja säga. Hopp in i en dusch, Wilja lyckades bajsa ner hela mig inatt. MUMMA! Över hela bh:n, bena.... magen, låren! ah, u name it. Gaser i magen ska man inte ha! KASKADBAJS får man räkna med då. Även hur mkt jag rapar henne efter hon äter så kommer de lika mkt iallafall.
Tack och lov för att hon inte skriker av dom, men LÅTER som en traktor istället.


Postat av: Anonym

Publicerad 2010-05-19 11:39:10

Måste bara fråga, använder ni inte blöja på Wilja? I om. att hon bajsar utanför hela tiden menar jag.. så fall kanske ni borde byta sort? är ju inte så trevligt varken för henne eller er? :D

Postat av: Sabina

Publicerad 2010-05-19 11:41:43

Va gosigt med en liten tjockis:) min skrutta är 3 cm längre och väger nästan 1 kg mindre fast hon äter som en häst;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-05-19 21:21:29

Ursäkta att jag frågar, men hur lyckas hon bajsa ner dig varje natt? o kissa i sängen?!

Har hon ingen blöja på sig eller sitter bara blöjjan jevlkigt kasst?!!!!!????????

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela