Publicerad 2010-03-11 19:02:39 i Livet i Gnesta,

Våran lilla tjej!




Jajjemen, och imorgon så går jag in i vecka 40, kan ni tänka er? endast  7 dagar kvar tills hon är beräknad! känns helt OTROLIGT! När kommer du liten? vi längtar efter dig så! och allt är nu färdigt tills du kommer. Pappa har fixat och trixat, skruvat säng, bäddat, hängt upp tavlor! ja, han har gjort allt för dig. Så nu är vi redo här hamma!

Ska bli spännande, för ni som vet har vi fått två stycken förlossningsdatum den 19:e och den 25:e!
Så vi får se när lillan dyker upp. Hon kommer när hon är färdig lixom. Men ja tror nog allt det blir en liten april flicka!^^, har det på känn. Ska knipa isåfall tills den 3:e, Johannas födelsedag! så då får hon en minatyr tvilling.

Postat av: Denize - Mamma till Emilia & Liten i magen

Publicerad 2010-03-11 19:37:44

Nemen är det sant? Vilket sammanträffande att ni också var där :D



Jaa om du kniper tills 3 April och jag får nära mitt BF datum (4e April) så får vi nästan helt jämngamla kids! BB-kompisar :D

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-03-11 20:47:35

Hur kan ni ha fått två datum?

Postat av: johanna

Publicerad 2010-03-11 22:06:15

kom på en sak till! föds hon den 3 april så blir hon en påskakärring oxå ! för då e de påskafton!! du måste messa mig så fort vattnet går detta får ja inte missa! haha.. ska stå utanför förlossning med kameran i högsta hugg o tvinga mig in o hälsa på min tvilling påskakärring i såfall:D haha.. kniiip fö fan!

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-03-12 08:49:32

snart dax ju :D Se till och ploppa ut na nu :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela