Publicerad 2010-03-24 11:06:20 i Livet i Gnesta,

Tack och Brun utan sooool :)


AMEN säger jag bara! Tack snälla underbara Pappa för att du finns. Utan dig just nu hade vi gått rakt ner i avgrunden! Pappa ringde och frågade om jag hade ätit. De hade ja ju faktiskt! En tallrik med mjölk och blåååbär och två kokta ägg! :D , men kylen är ganska TOM dagen innan lön.
Så Pappa kom förbi och lämnade en slant så vi klarar oss till imorgon.

Tack goooooooode gud att jag har en underbar Papps! <3
Så nu blir de på med kaffet, sen ut och gå en långpromenad i de fina vädret runt 13.00, duscha och göra mig lite fräsch innan hade ja tänkt.

Juste, testade Brun utan sol för första gången på hela kroppen igår! FASIKEN va bra de blev? va helt livrädd för ja skulle bli helt fläckig? men ja klara mig fin fint! så nu ser man levande ut iallafall.
Och den luktade inte sådär... beskt som den kan göra? har använt i ansikte & så förut! Så helt klart värt att testa nu när solen kommer fram och man vill bli lite 'piggare' i sig själv! :D

Postat av: Klara

Publicerad 2010-03-24 11:22:54

Vilken BUS använder du? Jag letar efter en bra, jag är ju blek som ett lik!

kram!

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-24 11:24:03

Vad är det för märke? :)

Postat av: Natty

Publicerad 2010-03-24 13:34:21

vilken brun utan sol var det du använde dig av? :)

Postat av: Sara

Publicerad 2010-03-24 14:06:19

Vilket brun utan sol har du? :)

Postat av: JENNIE

Publicerad 2010-03-24 15:22:22

Hej jag har hört att man ska vara försiktig med brun utan sol när man är gravid, men jag vet inte, det är säkert ingen fara eftersom det var första gången :) men tänkte bara tala om det iallfall :) Förresten, har du inte frågat din barnmorska ifall hon kan göra en hinnsvepning på dej? Min gjorde det på mej BF+5, och då fick jag blödningar o värkar, som iofs stannade av och sedan föddes min lille kille BF+7. Så vet inte om hinnsvepningen hjälpte egentligen, men det känns som om han hade stannat kvar ännu längre annars! :) Lycka till. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela