Publicerad 2010-03-25 18:56:36 i Bara Patricia,

Simon är den bästa man kan tänka sig!




 

 

Jag kan skatta mig lycklig att jag har världens mysigaste pojkvän! När jag kommer ut från duschen så möts jag av tända ljus i heela lägenheten, persiennerna är nere och där står min älskling! jag blev så otroligt lycklig & varm i hela kroppen. Att jag har lyckan att komma hem till någon, att jag har lyckan att någon älskar mig, att jag har en pojkvän som älskar sin dotter mer än ord kan beskriva! och en pojkvän som gör allt i hela vida världen utan att jag ber om det. Han är en stjärna i alla lägen!

ÅH vad jag avgudar dig!
Du är bäst.

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-03-25 19:48:15

söt han har då :D Skulle staffan göra sådär så skulle jag ställa mig och måla kors överallt i hela taket :P



Trist med samtalet från läkarn, men du gör rätt som gör det du vill :) hoppas det löser sig!



sv: Kul att du håller med :)



Hehe ingen fara gummsi :D



Oj jag är säämst på blogg design, denna som jag har är det bästa jag kan åstakomma (givetvis med andra färger oxå haha). Men känner du att du tycker att den är fin så kan jag självklart ställa upp :) Men det kan ta sin tid så jag kan ju kanske börja med grunden och sedan fixa med bilder och sådant när lillan kommit? Skriv ett mail till mig med dina önskemål så ska jag försöka göra det bästa utav det, men som sagt jag är inget proffs haha så kom inte med en massssa klurigt nu haha :D kram

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-25 20:50:38

Det är så OTROLIGT härligt när man hittat en sån guldklimp! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar!

Postat av: Evelina-mamma till Leia ♥

Publicerad 2010-11-18 16:50:58





Gud vad fin blogg =) Ser att vi har likadan marilyn monroe tavla =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela