Publicerad 2010-03-22 13:31:08 i Blandade bilder 2010,

Jag vill såå mycket!


   

Klockan är 13.28 och allt jag önskar är att ja slapp sitta här hemma i lägenheten när det är SÅ fint väder ute. Men som sagt, ja vågar fan inte sätta mig på tåget mot stockholm ifall det skulle hända nånting. Eftersom vi ska in till förlossningen i Nyköping lixom! alla papper hemma, BB-väska och hela köret. Så jag känner mig helt LÅST! Enda jag har som sällskap är datafan. Ja är glad för de iof! ;D men hade varit så mysigt att sätta sig på ett fik i stan nånstans, strosa omkring i solen med en latte i handen. Nä, funderar allvarligt på att ta mig upp imorgon om det är lika fint väder! Någon som vill ta en fika kanske?! :D Går vattnet eller liknande, så få lixom inte panik... 

Postat av: fanny

Publicerad 2010-03-22 13:41:29

oh vad söt du är :)



jag hoppas lilla tösen vill komma ut snart. jag har läst din blogg sen du började och jag längtar såå mycke efter att få se den lilla.. man kan tro att ni var tillsammans hela livet, jag blev helt chockad när jag fick veta att ni "bara" vart ihop i inte ens ett år.. helt sjukt. ni är ämnade för varann... de kan nog vem som helst se..



LYCKA TILL nu om förlossningen snart börjar ;) KRAM på dig..

Postat av: Klara

Publicerad 2010-03-22 13:46:33

Kämpa på! Den har sjunkit rejält så det är nog inte långt kvar:) Hade jag bott i närheten hade jag kommit på en fika i solen :P

Postat av: Klara

Publicerad 2010-03-22 13:52:14

sv: Jaa du idag gör vi inte mycket, var ute på en promenad vid tio men nu görs det inte många knop. Lillan ligger och bajsar, haha, och pratar i sitt gym. Själv?

KRam!

Postat av: Klara

Publicerad 2010-03-22 14:07:50

Fika med mig imorgon då?:D

Postat av: Klara

Publicerad 2010-03-22 14:21:27

Ja men visst kan vi det, skulle vara supertrevligt! Ja vi kan ju höras ikväll eller så angående väder och vidare detaljer, lägg till mig på msn om du vill:)

Kämpa på haha!

kram

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-22 14:26:47

Ta det lugnt för det är ju imorgon hon kommer ;) haha! :D



Jag har haft det uuuuunderbart i skaaaune :D Blir ju överlycklig så fort jag är med honom, han vänder humöret på en sekund :D:D<3 Synd bara att det är 27 mil emellan. Du har ju turen att få bo med din going! :D Och du verkar må grymt bra med honom :) Skönt att vi har hittat våra prinsar, höhö :D



Haha, åk till IKEA och bara gå ;) Fast fasiken vad det kliar i fingrarna då om man inte "får" köpa något ;)



http://se.babycenter.com/pregnancy/labourandbirth/planningyourbabysbirth/naturalbringonlabour/



Här har du maaaaaaaaaaaaaassor av tips! Du kanske borde satsa på stark thaimat till middag ? ;)

Postat av: Lee

Publicerad 2010-03-22 14:40:56

sv; Tack :)

Jag vet inte, vi ärvde den :)

Postat av: Love Oliwers mamma

Publicerad 2010-03-22 15:16:46

Hade det inte varit så långt så hade jag kommit till dig och hållt dig sällskap :) Tryckt på magen lite och muta bebisen med godis ;) haha

kram Love

Postat av: Nikki

Publicerad 2010-03-22 16:43:32

Haha! Du kan komma till södertälje och fika med mig ;)

Postat av: Emelie Walfridsson

Publicerad 2010-03-22 16:59:34

Ingenfara :) bättre att inte vara orolig. Jag åkte ut på en ö med båt med Mattias jobb strax innan Bf datumet :) jag var överallt! :P man får alltid hjälp täntke jag, det finns ambulans och det är inte hela världen om man glömmer sakerna hemma, det kan alltid någon skjutsa dit och man får föda ändå utan patientbricka :D Njut nu innan !! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela