Publicerad 2010-03-15 22:48:35 i Gravid med Wilja <3,

Graviditetslista.


När fick du reda på att du var gravid?
Jag fick reda på att jag va gravid den 14 Juli 2009. Gjorde ett helt oväntat test när jag åkte till Gnesta för att besöka min Pappa! Hade inte en tanke på att jag va gravid, kanske undermedvetet? Men killen jag dejtade (simon) skojade mest om det. Så ja gjorde testet, och POFF så va jag gravid! Helt otroligt.

Hur gammal var du ? 18 år, skulle bli 19 månaden efter.

Hade du mycket halsbränna/sura uppstötningar? Nej ingenting alls faktiskt, eller har haft lite uppstötningar då & då, men vet inte om de beror på graviditeten eller inte. Inte mer än vanligt!

Spydde du mycket? Nej, jag spydde en gång då jag inte ens visste om att jag va gravid! Jag och Simon hade sex, och helt plötsligt sprang jag i panik till toan och spydde. Ni skulle sätt hans reaktion! : är ja så vidrig? ;) efter så mådde ja toppen och har gjort det hela tiden. Inge illamående alls!

Hade du mycket foglossning? Nja, det kan jag inte påstå! hade känningar av den. Men inte så att jag direkt led av det, de va jobbigt när de väl varade. Men slutade efter 3 veckor ca! :) härligt nog.

Ditt SF mått som störst? SF måttet har varit som högst på 34, vet inte om de kommer ändras innan dom sista dagarna, de lär vi se på Torsdag då vi ska tillbaka till barnmorskan.

Har du fått brisstningar? Nej inte en enda än sålänge. Eller hålet där navelpiercingen ser skumt ut, kanske en liten? mest rött där över! Men inte någon annanstans. ÄNNU! kan ju alltid komma efter om inte annat.

Trodde du att det var en pojke eller en flicka? Jag var 100 % säker på att det var en tjej  och vi kollade så fort vi kunde =) och det visade sig att jag hade haft rätt.

Vad hoppades du på? Jag har alltid själv känt mig som en typisk 'pojkmamma' och vågade inte ens tänka på att ja skulle få en flicka! så va faktiskt riktigt lycklig när de visade sig vara en sessa härinne. Även om de självklart inte hade spelat någon som helst roll :)

Gick du över tiden ? Det vet jag inte ännu! men ja förbereder mig på en Aprilflicka! ;) så vi får se.

Hur var förlossningen? Får jag återkomma till denna fråga? ska berätta ALLT jag kan sen! och även lägga in bilder som kommer att tas. Så ja hoppas ni stannar kvar och orkar hänga kvar här och läsa om allt som händer! ;)
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela