Publicerad 2010-03-01 11:33:02 i Livet i Gnesta,

Första inlägget på Mars månad!




Drömmer mig bort till varmare plats.
SLASK!
Finns inget ord i världen som kan förklara hur mkt jag avskyr detta väder.

I mina drömmar så har jag alltid tänkt att när Mars kommer så är snön borta, lite is här och där.. Solen som skiner, kylan biter! men ändå behöver man inte använda vinterjackan, utan de räcker med en tunnare, en kofta, en stor halsduk, vantar & en latte som värmer i händerna. Så har det varit dom senaste åren?
Men ACK så fel jag kunde ha!


Nu är det blött, kallt, ruggigt, halt, grått.. inget bra som helst! fan va elakt.

Idag har vi bara 19 dagar kvar tills liten är beräknad, hänger ni med? NITTON små ynkliga dagar! Oh, jag förstår bara inte. Den här månaden har jag drömt så mkt om i flera månader... Och nu är vi här, nu har jag snart gått 9 månader med min lilla prinsessa i magen! 9 månader av en sån obeskrivlig kärlek, en sådan längtan, så mkt tankar! så mkt känslor... Men snart är hon hos oss?

Igår låg Pappa och pratade med dig i timmar.. Lars Winnerbäck spelade i bakgrunden. Tror nog du kan varenda låt av honom nu! ;) Han längtar så mycket efter dig gumman. Han längtar tills du blir stor, så han får se dig växa upp! han vill leka med dig och alla dina vänner.. Han vill finnas där, föralltid. Han vill vara vaken med dig på nätterna när du inte kan sova! han vill bara få hålla dig när han kommer hem efter jobbet om dagarna, trösta dig när du är ledsen!

Vet du?
Du har nog fått världens bästa pappa!

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-03-01 12:55:00

Jag vet exakt hur du känner! När det blev oktober var det ynkliga 16dagar kvar tills bf och attan vad jag längtade! 18dagar in i okt kom Wilgot! Dessa dagar som du har kvar så ska du verkligen tänka på och njuta över att du är gravid, snart är det över och magen kommer vara ett minne blått :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela