Publicerad 2010-03-17 10:31:43 i Magbilder med Wilja,

Ännu en dag, den där tråkiga mitt i veckan.
OH GOODMOOORNING!
Jag vill sluta vakna så förbaskat tidigt på morgonen. Och inatt har de varit hemskt! Jag har alltså kissat 550 gånger denna natt. Och det är inte lite det kommer, utan de är fan som om en elefant kissar! De slutar aldrig, och vart kommer allt ifrån? på nätterna tar ja högst några klunkar! nä, men de va tokjobbigt, så har knappt sovit nånting alls.
Ville ju ha sol idag? va hände! grått och moln.. Ja de liknar ju Sverige om inte annat! Simon ska jobba idag, så va ska man hitta på? sitta här och mögla! Nä, UT på en långpromenad. Så gott som det går! Ska försöka få med mig någon. Nån som kanske vill bränna ett par kalorier medans jag vankar fram?

Igår så blev de ännu mer wiispelande. Steffi måste hämta skiten snart, annars kommer Simon fastna föralltid! och hans högra arm kommer se ut som herkules, medans den vänstra blir minimal. Tennisarm eller vadå!

Postat av: Mimmi

Publicerad 2010-03-17 18:13:41

Du är finast i världen älskade vän!<3

Postat av: Cissi . Mamma till Vidar

Publicerad 2010-03-17 23:13:17

Haha, ja hur hudbristnings-spaningen gick till. Han fick ligga och titta under magen på kvällarna innan läggdags och hojta till om det poppade upp något. Haha, nej men han fick göra en syning varje kväll och raportera om nyinkommna objekt. Till och med vecka 32 var det lugnt sen kikade den första jäveln fram.

Jag kikade lite själv i spegeln också, men vi bor i en liten lägenhet och den enda spegeln vi har sitter ovanför handfatet på toaletten så där var jag tvungen att kämpa mig upp om jag ville se något ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela