Publicerad 2010-03-23 13:24:54 i Livet i Gnesta,

Ang DAGENSBLOGG!




Inatt har jag haft liiite förvärkar, lite positivt iallafall! men ingen bebis inte, dag 4 över tiden. Och de börjar bli slitsamt! men ska försöka att inte tänka på det. Nu har vi konstaterat att varken en hel ananas, LÅNG promenad eller sex hjälper det minsta. Dom kommer när dom vill helt enkelt, så är det bara!

Loggade in imorse och såg hur många det va som ville vara med i dagensblogg! Det va HUR svårt som helst att välja. Men jag tog den som va först till kvarn, rättvisast så! :P
Men nu vill ja ha eran hjälp. Vill ni vara med, så skriv ett kommentar om:

-
Hur det kommer sig att ni bloggar.
- Vilka ni är, vart ni bor och så!
- Allmän rolig informatiiooooon
- Har ni barn eller inte.


Det är så svårt att få ett grepp om någon genom att läsa ett få par inlägg! Så skriv. För ja sparar alla, och sätter in nya varenda dag. :D





Postat av: therese

Publicerad 2010-03-23 13:34:40

Om sex ska hjälpa säger dom att man ska ha sex 3 ggr...=P

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-23 13:47:22

Söööööööötpatriciaaaaaa.. :))



Hoppas hon kommer idag nu när jag gissat, haha! Annars får hon klämma sig fast till den 26e tycker jag ;)

Postat av: Sara

Publicerad 2010-03-23 13:47:35

kan tänka mig det! Bristningar är ju inte det snyggaste direkt ;) kramar

Postat av: Natalie

Publicerad 2010-03-23 13:59:33

Jag stod o skrubbade rent badkaret, tak samt golv med en svamp/borste dagen innan mina värkar satte igång. Prövat det?

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-03-23 14:50:49

Varför väljer du inte bara bloggar dom du tycker om? Då kan du ju skriva det du känner om bloggen :) Mycket lättare ju :)

Postat av: Madde

Publicerad 2010-03-23 14:55:37

- Hur det kommer sig att ni bloggar.

Jag började blogga lite innan jag var gravid, mest för o ha koll på mina tankar, sedan när jag blev gravid så skrev jag så att min familj som är utspridd världen över kunde följa oss på vår resa, samma sak gäller nu. Sedan är det kul för mig o kunna gå tillbaka o läsa om när jag var gravid, förlossning osv.

- Vilka ni är, vart ni bor och så!

Jag bor med min sambo Ali, som kommer från Ghana, och våran dotter Melina, vi är en lycklig familj som kämpar framåt.

- Allmän rolig informatiiooooon

Bloggen kommer handla om min gastric bypass, om resor till Afrika och om allt går som det ska även graviditet och barn nummer 2.

- Har ni barn eller inte.

Japp 1 barn=)



Hoppas jag får vara dagens blogg en vacker dag=)

Och hoppas Ni och vi läsare får träffa eran dotter snart=)

Postat av: Mimmi

Publicerad 2010-03-23 15:29:22

-Jag bloggar för att i tolita finns det inget annat att göra och jag måste ju få skriva av mig någonstans likt den kreativa själ jag är ;)



-Bor i landet ingenstans, är 19 år, snart 20. Blivande ensam mamma, what doesn´t kill me only makes me stronger. Älskar mitt lilla hjärta i magen <3



-Allmänt skadad och en helt fantastisk vädur! ;) Sen älskar jag min underbara bästaste vän Patilicious! <3



-31 Aug är tanken att lillen ska komma ut prelimininärt!<3



Jag vill bli dagens blogg Patricia!! :D

Postat av: Jasa

Publicerad 2010-03-23 15:49:08

Jag prövar gärna lyckan om att bli dagens blogg :)



Jasmina heter jag, mer känd som Jasa. Bor i lilla Värnamo som ligger i Småland. Jag började blogga mot slutet av 2006, så det är ett tag sen. Det var av ren nyfikenhet som jag började blogga men nu är det en vanesak. Sen är det alltid kul med nya läsare & när man får höra att man gör ett bra jobb. Allmän rolig information: Jag kan vrida fötterna bakåt! Det är inte alla som kan det, haha. Nä men jag är en ganska vanlig tjej som är galen i högklackade skor & fotboll, hur det än går ihop. Kika in i min blogg så kanske ni får lära känna mig lite bättre :)

Postat av: Ida

Publicerad 2010-03-23 18:45:16

Jag vill gärna vara med :)



Jag började blogga då jag fick reda på att jag kom in på Karlstads Universitet, i och med det skulle jag flytta 10 mil ifrån mina föräldrar, kompisar och tryggheten! Men i och med bloggen kan nära och kära följa med mig här i Karlstad :) Med mig till Karlstad flyttade även min pojkvän, våran hund Kelda och våran katt Keso. Ännu har vi inga barn men vi hoppas få inom några år. Är bara 20 år men jag har alltid velat få barn tidigt då min mamma fick mig tidigt och min mormor fick min mamma tidigt vilket har resulterat i att jag har unga mor- och farföräldrar vilket jag tycker är väldigt roligt :) Och förhoppningsvis får jag ha både dem och mina föräldrar i mitt liv många år till! :)



Kram Ida!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela